Subdirectory sablon gond

Sziasztok!



Kezdő WP-es vagyok és egy ponton nagyon elakadtam. Subdirectory-val készítettem plusz oldalakat a honlapomnak. Sajnos valami oknál fogva nem jeleníti meg az eredeti oldalon használt sablont. Csak fehér háttér jelenik meg szöveggel.

Van valakinek ötlete ,hogy mit ronthattam el, vagy mit kell még beállítani?



Előre is köszönöm!



Üdv!

url?

http://www.szinbadhotel.hu

http://www.szinbadhotel.hu/de/

http://www.szinbadhotel.hu/en/

Valamiért 404-et ad vissza az nginx (css, js, képek).

Mit értesz azon, hogy subdirectoryval megcsináltad? Pontosan mit csináltál?

Almappakba keszult az fooldal idegennyelvu valtozata /de es /en, nem aldomainnel. A honlapot nem en csinaltam, nem pontosan fogalmaztam az elejen, most probalom kideriteni ,hogy mi a gond.



Kezdokent ahogy latom, felrakhattak valami multisite bovitmenyt, igy az admin feluleten a bal felso sarokban latom a halozat kezelot, alatta az osszes idegennyelvu oldalt. Erdekes tovabba, hogy ezeknek az oldalaknak allitolag kene lennie kulon vezerlopultnak , de az se jon be.

Multisite bővítmény nincs :slight_smile: Az egy sor kód a wp-configba, majd hálózat telepítés és egy-két dolog átmásolása a wp-configba, illetve a .htaccess-be. Először ezt ellenőrizd, hogy be van-e másolva. (A hálózati adminban a hálózat telepítésnél látod, hogy mit kellett bemásolni).

És igen, ha MS, akkor kell lenni külön vezérlőpultjainak.

Köszi az infót! Csekkoltam, bent van minden a .htaccess-ben és a wp-configban is. Mit lehetne még ellenőrizni?

Plusz még annyi ,hogy a telepített sablon aktiválva van a hálózatban.

Próbáld ki, hogy kikapcsolod a sablont a hálózatban és külön aktiválod az egyes oldalakon. Esetleg a telepített bővítményekkel is el lehet ugyanezt játszani.


Kikapcsoltam hálózatban a sablot, de maradt minden ugyanúgy. Aktiváltam egy másikat is ,de az előző sablonnal jelent meg minden.
egyesével oldalanként nem tudom bekapcsolni, mert ott meg se jelenik a listában a hálózatban található sablonok. Persze van más alapértelmezett is, azt is hiába kapcsolgatom.

Kezdem feladni. :-(

Olyan nem létezik, hogy új sablon bekapcsolása esetén a régit hozza. Kliens oldali cache, szerver oldali cache pl. kavarhat.

Csak a hálózatban kikapcsolt sablonok érhetők el az egyes oldalakon. Ha ezt nem látod, akkor nálad valami nagy katyvasz van.

No, a probléma megoldódott (sajnos nem én jöttem rá). A WP-Configban találtam valami hibát az egyik cimborám… sose jöttem volna rá. Köszönöm a segítséget!

Mégis, milyen hibát találtatok földim? :slight_smile: Ha már ilyen sokat, sokan próbáltátok helyrehozni, akkor mondjátok el az utókor javára is, légyszíves.

Leirnam ha tudnam :slight_smile: Annyit tudtam kiszendi a kollegabol,hogy 3 rewrite rule-t kellett hozzaadnia a wp-confighoz.

Nem inkább a .htaccess fájlhoz?