Step 2. SELECT command denied

Hello

Egy minőségi, fizetős hostingra próbáltam meg telepíteni a WP-t. Már több rendszert is használtam ezen a tárhelyen, de eddig még csak a WPvel jelentkezett ilyen hiba. Az adatbázist kiürítettem, minden ok, elkezdtem telepíteni. A telepítés 2. részéig minden simán ment. (wp-admin/install.php?step=2) miután a 2. lépésre kattintottam, rengeteg sql hibát jelzett, de nem tudom miért. ilyeneket:

WordPress database error: [SELECT command denied to user ‘***’@‘localhost’ for table ‘wp_categories’]

DESCRIBE wp_categories;

WordPress database error: [Duplicate column name ‘comment_date’]

ALTER TABLE wp_comments ADD COLUMN comment_date datetime NOT NULL default ‘0000-00-00 00:00:00’

WordPress database error: [SELECT command denied to user ‘***’@‘localhost’ for table ‘wp_options’]

SELECT option_id FROM wp_options WHERE option_name = ‘rewrite_rules’

rengeteget…

nem tudok róla, h a szolgáltató bármilyen műveletet tiltana az sqlben, ha esetleg felmerülne ez a lehetőség…

remélem van megoldás.

Kösz&üdv

Poci

nah, de azért kösz a gyors reagálást és a megnyugtatást :smiley:

mySQL van a szerveren?

igen, van, és jelenleg is fut egy cms a tárhelyen.

azt hittem egy ilyen hibaüzenetből vki rájön, h mi lehet a hiba, nem tudtam, h ez nem túl általános.

de hátha vkinek van hasonló élménye…

illetve felrakom én manuálisan a táblákat, ha valaki megmondja, h melyik fájlban van, mert még mindig nem találtam :slight_smile:

vagy még ezt se lehet, mert be van építve az installerbe?