statisztika

Hali, olyat akarok, hogy, oldalra kirakni :

Statisztika

Bejegyzések száma

Hozzászólások száma

(pl.: Bejegyzések 25

ilyet hogy lehet, hogy oda irja ki, ugy mint nekem irja a vezérlőpultban?

http://wordpress.org/extend/plugins/generalstats/

köszi szépen

'DjZoNe' wrote on '2010-07-16:

http://wordpress.org/extend/plugins/generalstats/

Üdv

Még teljesen új wordpress felhasználó vagyok és azt szeretném megtudni, hogy egy ilyen bővítményt hogyan lehet telepíteni?

Az kimaradt, hogy ha a bővítményeknél rámegyek, hogy új hozzáadása és megkeresem ezt amit írtatok az előbb, akkor kiírja, hogy telepítőcsomag letöltése + a zip fájlt majd semmit sem csinál.

Robertooo:

letöltöttem, betallóztam, feltöltöttem, beállitottam, lefotóztam. 3 perc volt.

milyen tárhelyen vagy, milyen verziójú WP-t használsz, milyen sablonnal?

'varnyu' wrote on '2010-07-21:

Robertooo:

letöltöttem, betallóztam, feltöltöttem, beállitottam, lefotóztam. 3 perc volt.

milyen tárhelyen vagy, milyen verziójú WP-t használsz, milyen sablonnal?

Szia

Utána nekem is sikerült, még egyszer megpróbáltam, 3.0-ás verziót használok, de twenty ten 1.0 sablonnal, de pl van olyan bővítmény, amit fel akartam még rakni ezen kívül de elkezdi letölteni és utána nem csinál semmit sem. Vagy elkezdi kicsomagolni és utána áll meg. Ez mitől lehet? A részleteknél oda van írva, hogy jónak kell lennie 2.6-nál nagyobb verziónál.

a legfontosabbat nem mondtad: milyen tárhelyen vagy??? mert én fizetősön. ott szinte minden megy gond nélkül

'varnyu' wrote on '2010-07-21:

a legfontosabbat nem mondtad: milyen tárhelyen vagy????? mert én fizetősön. ott szinte minden megy gond nélkül

www.herobo.com (nem fizetős), de fent van már vagy 10 bővítmény, azok felmentek gond nélkül, de van amelyik már ilyen furcsaságokat csinál.

Mi van, ha ftp-n keresztül feltöltöm a zip fájlt kicsomagolva a plugins mappába? Utána be lehet tölteni azt a bővítményt?

igen (és te magad is feltöltheted az adminfelületből a csomagot is)

ez a www.herobo.com a 000webhost része. ott meg vagy megy bennről a telepités, vagy nem … volt már hozzá szerencsém … tedd fel kicsomagolva ftp-vel :slight_smile:

Akkor majd felrakom ftp-n keresztül, köszi a segítséget.