Két eltérő webaudit kódom van: egy a nyitólapra (“main_page”) szánt, egy pedig az aloldalakra (“subpages”).
Hova kellene beillesztenem egyiket és másikat a WP motor kódjába, hogy pontos eredményt kaphassak? Ugyanazon fájlban nem lehett mindkettő, mivel akkor pontatlan adatok születnek.
Csináljak “webaudit_main.php” és “webaudit_sub.php” fájlokat, majd ezeket include hívjam be?
Külön a “main_page” kódot az index.php-hez, a “subpages” kódot pedig az archive.php, category.php, pages.php, single.php, stb. fájlokban?
öö' date=' a motor kódjában nem nagyonkéne matatni...[/quote']
Lyalllly!
"Melyik *.php kiterjesztésű állomány mely részébe illeszthetném be a kódot? Erre melyik szoftvert ajánljátok? Wordpad?" ;) ;) ;)
(Utólag tettem ide néhány szmájlit, nehogy valaki félreértse.)
Megfelel? ;)
(A WP mint motor nekem az összes fájlt jelenti, amit a wordpress.org oldalról letölthetek *.zip oder *.tar.gz formátumban. Lehet, hogy nem pontos megfogalmazás - kinek mi...)
Pontosan megmondtam, hova mit kell beírni, de úgy látszik, nem olvasol…
Notepad! soha semmi Wördös izét nem használj.
Nem, nem pontos a fogalmazás. A sablonok (wp-content/themes/ alatt) NEM WP motor, értelemszerűen! És nem, nem “kinek mi” - ha egyszer van egy elfogadott közmegegyezés.
Legközelebb 1000 “szmájlit” szúrok a hozzászólásomba, hogy nehogy félreértse bárki is.
Neked köszönöm a tippet, ma kipróbálom - és pontosan értettem elsőre is, mit-hova, továbbá 3 éve egy licencelt UltraEdit szoftvert használok kódbuzerálásra.
Vépémotor: legyen ahogy ti mondjátok.
Hamu a fejemre. (Megfelelő avatarral vezekelek…)
Természetesen kizárólag a template (vagy theme?) fájlraira gondoltam.
Bocs, hogy kérdeztem ráadásul még élcelődni is próbáltam.
Ãrásban - sajnos - még a hangulatjelekkel sem lehet visszaadni az arcmimikát, a testbeszédet - szóval, sokszor másként jelenik meg az írás, mint amikor szóban beszélünk; erre nem ártana odafigyelni.
Amúgy: a WP-nek theme-je van, amit magyarul sablonként használunk.
És gyere csak, kérdezzél, meg - ha tudsz - segítsél másoknak is!
Győző! Nem kell mindig rosszat belegondolni egyből minden hozzászólásba!
Eddig csak néhány hozzászólásodat láttam, de mindegyikben csak kötekedtél az emberekkel, hogy így beszélsz, úgy beszélsz …
Ui: meglátod, neked is jobb lesz, ha keresel egy nőt! Nem baj, ha nem szép, csak legyen szolgálatkész. Rögtön nem gondolod minden egyes hozzászólásra, hogy sértegetni akarnak …
Ãltalában nem szoktam bunkózni, de most 1-2 hsz-ed kihozta belőlem ... bocsánat!
Nem voltál bunkó; elmondtad a véleményedet. Spongyát rá!
Quote:
Nem sokat voltam ezen a fórumon, de azt látom, hogy a wp-ben topon vagy, nagyon kened-vágod.
Viszont jópár helyen kimeríted a "kákán is csomót keresés" esetét ...
Tényleg keveset vagy a Fórumon. ;) A WP-t szeretem, de nem vagyok benne valami nagy szakértő. A "kákán csomót" helyett én az "alapos" kifejezést használnám, vagy valamelyik megfelelőjét. Nagyon ritkán szólok hozzá röviden (általában, ha rohanok valahova), mert magamról is tudom, hogy sokan vannak, akik a WP megismerésének elején járnak, és sokan szeretik, ha részletesen - step-by-step - elmagyarázzák a tennivalókat.
Az pedig mindenkit segít, ha "sulykoljuk" a kifejezéseket, mert azok értelmezése egységes, és mindenki azonos dologra gondol.
Quote:
Ha te nem tudod,akkor én honnét tudnám, hogy mit szól hozzá? smile Vagy ez csak költői kérdés volt?
Ne mindig csak az ő nyögdécselését hallgasd, és hátha egyszer te is elmész végre ... big_smile
Nem kérdésnek szántam, hanem viccnek, morfondírozásnak. :)
És miért kellene elmennem, ha nekem úgy is jó? :) :)
ctrlshift: lehet hogy most eljópofizod, hogy neked mindegy mit hogyan nevezünk, ÉS neked mindegy, hogy mi tartozik a motorhoz és mi nem… de egyszer ezt majd nagyon meg fogod szívni… shaun rulez egyébként!
LGabci: idéznél pár kötekedő mondatot FGY-től? figyelem egy ideje, mindig is gyanus volt ez az ember, úgyhogy bővítenem kéne a bizonyítékgyűjteményem. kösz.
Én is szeretnék egy hasonló statisztikát mutató plugint, de olyat, ami a bejegyzésben is látható. Vagyis, ha jön a látogató, láthatja, hogy azt a bejegyzést hányan olvasták el. Csak az a baj, hogy nem igazán értem amit itt feljebb leírtatok, nekem kicsit magas ez a php dolog. Esetleg tudtok erre valami megoldást? Mármint, a mindenki számára látható statisztikára?
egyébként rmarsh-nak az összes pluginje első osztályú, érdemes ezekkel kezdeni, ha ilyenekre van szükség!
ebből a számlálóból én legelőször lesterchan pluginjét használtam, de valami miatt frissítés után akadt a wp alap oldallapozásával, így váltottam. bátran ajánlom.