Startoldal-váltás

A bettaszalon.hu honlap egy olyan vállalaté volt, amelynek a vállalkozói most szanaszét költöztek. Így aztán az eddig alcímben szereplő vállalkozó fogja használni az egész honlapot és ezt az oldalt szeretném megtenni index-oldalnak. Minden más oldalt töröltem.
A honlap testreszabásánál hosszú hibajelentést kapok, amelyik így kezdődik:
Warning : Creating default object from empty value in /home/xjlfef/public_html/wp-content/themes/ariwoo/inc/customizer.php on line 590
Mit tehetek, hogy az Anikó gyógyító pedikűr jelenjen meg kezdő oldalként, nem pedig a Hello world?

van az alcímben szereplő vállalkozónak külön oldala a weboldalon?

Persze, mégpedig az, ami most a megadott bettaszalon.hu-ban az érintésre felbukkanó visszintes menü utolsó almenüje, vagyis http://bettaszalon.hu/szolgaltatasaink__trashed/anikopedikur/
A szolgaltatasaink menüt töröltem, de az oldal címét nem tudom szerkeszteni, nem jelenik meg az a lehetöség.
Rajta kívül volt még más is, de azoknak az oldalait töröltem. Ezt szeretném most nyitóoldalnak, amit aztán majd szépítgetek.

Az olvasási beállitásoknál ezt az oldalt tetted meg kezdőoldalnak?

Ha nem tudnám az oldal címét szerkeszteni, én csinálnék róla egy teljes másolatot és azt állitanám be. De a régi keresőbarát nevét először megpróbálnám átnevezni anikopedikur2-nek például. Ha engedi …

Ha nem engedi, akkor az új oldal neve például anikopedikurje lenne. De csak találgatok …

Az olvasási beállításoknál nem jelenik meg a lehetőség, hogy ezt első oldalnak állítsam be. A testreszabásnál pedg csak azt a szöveget kapom, amit már mutattam a téma megnyitásánál. Tulajdonképpen nem sok menteni-való van az oldalon, kezdhetem teljesen előlről, csak a bemutatkozás és az árlista kell.

Talán naív kérdés, de már nem emlékszem, hogy is kezdődött. Szeretném törölni az egész oldalt és ugyanezzel a domain-névvel újjáteremteni az egészet. Töröljem oldalanként, vagy lehetséges az egész törlése egyszerre? Hogy kezdjem el építeni az új oldalt?

Én azt tenném, h lementeném annak az egy oldalnak a tartamát, ami kell, akár egy text file-ba.
Nem ismerem a sablonodat, nem tudom, hogy van-e abban olyan mentési lehetőség, ami a küllem kialakitására vonatkozik (az enyémben van, én azt mentem el), aztán letörölném az egész WP-t és kezdeném az újratelepitést ugyanarra a domain névre. De persze nem tudom, h Neked milyen hozzáférésed van a cpanel-hez, vagy ahhoz, amit a tárhelyed használ.

Nekem egyszerűbb lenne újrakezdeni. Persze lehet, hogy más másként csinálná.
Rengetegszer csináltam már ilyet, ha egy kezdő, azaz nem túl sok tartalmat tartalmazó oldal nem akart normálisan működni.

Aldomainen mindig van egy gyakorlóm, azon szoktam rendszeresen ilyeneket “játszani”, hogy ki ne jöjjek a gyakorlatból :slight_smile: Azon most épp egy 5.1-es teszt verzió van, hogy lássam, hogy működik a szokásosan használt sablonjaimmal és pluginokkal.