Három napja készült el (azért található annyi bejegyzés, mert azokat az elődjétől örökölte). Minden megtalálható rajta ami StarCraft 2.
Megtekintés
Ja és: Fejlesztés alatt… (ezért most több dolog a starcraft2.hu-ról származik, de ez megváltozik 3 nap múlva)
Szerintem ha majd letelik a “Fejlesztés alatt…” időszak, és nem egy alap téma lesz kirakva, akkor majd térjünk vissza erre, mert így teljesen feleslegesen koptattad a billenytűzetet.
Hacsak nem pár plusz látogatót akartál így toborozni…
Ugyan, ugyan mano!
Amikor írtál, még a három naphoz, amit ígért, volt még 10 óra 26 perc 38 másodperce.
A többi stimmel.
Bocsánat, bocsánat, nem láttátok a kacsámat?
Szemtelen piszok kis troll bújt a bőröm alá, és piszkálódásnak látta idejét, ezért nem olvasta el a teljes beírt szöveget! SORRY!
Az első SC-t szerettem, sokat játszottam vele…
Jólenne belőle egy FPS, de úgy tudom az behalt…
Na mind1, a lényeg, hogy holnapra szép és jó lesz a blog!
Hááát mano!
Az idő bőven lejárt, az ígéret nem teljesült…
Megint így jártunk.
Bízzunk benne, hogy mára, holnapra tényleg szép lesz a blog, és megmutatja nekünk Anonymus, hogy mit is rejtegetett.
Várjuk.
…a nevét!
Kicsit félre értettétek. Három nap múlva nem fog annyi információ a starcraft2.hu-ról származni ennyi, a design megmarad.
“Hacsak nem pár plusz látogatót akartál így toborozni…” nem!
Ne haragudj meg, de a legalapabb sablon fejlécének a cseréje még nem “design” kategória!
ja ja egyébként én sem értem ez egy alap semmi varia benne , szerintem ha megakarsz itt mutatni valamit akkor vigyél bele egy kis csavart, vagy szögbelövőt! amivel a colosdeszkát kötik össze
Akkor hümmögjünk együtt!