StarCraft II News

Három napja készült el (azért található annyi bejegyzés, mert azokat az elődjétől örökölte). Minden megtalálható rajta ami StarCraft 2.

Megtekintés

Ja és: Fejlesztés alatt… (ezért most több dolog a starcraft2.hu-ról származik, de ez megváltozik 3 nap múlva)

Szerintem ha majd letelik a “Fejlesztés alatt…” időszak, és nem egy alap téma lesz kirakva, akkor majd térjünk vissza erre, mert így teljesen feleslegesen koptattad a billenytűzetet.

Hacsak nem pár plusz látogatót akartál így toborozni…

Ugyan, ugyan mano!

Amikor írtál, még a három naphoz, amit ígért, volt még 10 óra 26 perc 38 másodperce. :slight_smile:

A többi stimmel. :wink:

Bocsánat, bocsánat, nem láttátok a kacsámat?

Szemtelen piszok kis troll bújt a bőröm alá, és piszkálódásnak látta idejét, ezért nem olvasta el a teljes beírt szöveget! SORRY!

Az első SC-t szerettem, sokat játszottam vele…

Jólenne belőle egy FPS, de úgy tudom az behalt…

Na mind1, a lényeg, hogy holnapra szép és jó lesz a blog! :smiley:

Hááát mano!

Az idő bőven lejárt, az ígéret nem teljesült… :frowning:

Megint így jártunk.

Bízzunk benne, hogy mára, holnapra tényleg szép lesz a blog, és megmutatja nekünk Anonymus, hogy mit is rejtegetett.

Várjuk. :slight_smile:

…a nevét! :wink:

Kicsit félre értettétek. Három nap múlva nem fog annyi információ a starcraft2.hu-ról származni ennyi, a design megmarad.

“Hacsak nem pár plusz látogatót akartál így toborozni…” nem!

Ne haragudj meg, de a legalapabb sablon fejlécének a cseréje még nem “design” kategória! :wink:

ja ja egyébként én sem értem ez egy alap semmi varia benne , szerintem ha megakarsz itt mutatni valamit akkor vigyél bele egy kis csavart, vagy szögbelövőt! amivel a colosdeszkát kötik össze :slight_smile:

Akkor hümmögjünk együtt! :wink: