Specializált sablon használata általános (pl. Astra) helyett?

Sziasztok,
Tapasztalatotok szerint mennyire/mikor érdemes valamilyen specializált sablont (theme) használni, ahol előre gyártott section-ök vannak, egy jó minőségű általános sablon helyett (pl. Astra, Neve)?
Én most egy egyszerűbb webshopra épített sablont (Shop Isle) használok (örököltem), és a front page section-ök eléggé korlátozóak, rugalmatlanok, nem tudok ott elementort használni, a front page építésben át akarok térni Astra + elementorra, sokkal rugalmasabb, robusztusabb. (Persze a Shop Isle-ban is lehetne elementoros kezdőlapot csinálni a saját front page helyett (?), de akkor már inkább váltanék sablont). A woocommerce integrálás nem lehet gond.
Köszi a válaszokat.

Szerintem ha találsz itt vkit, aki letudja írni a tapasztalatait, hogy mennyire volt érdemes a Shop Isle sablon + Elementor bővítmény + Woo bővítmény alapú webshopját átrakni Astra sablon + Elementor bővítmény + Woo bővítmény alapú webshopra, akkor vegyél egy kaparós sorsjegyet. :sweat_smile:

Fórumokra általában azért írnak mások, hogy egy adott problémát megoldjanak, és azzal kapcsolatban szeretnének kérdezni. Vagy ha elméleti kérdésekről szeretnének eszmecserét folytatni, akkor az sokkal általánosabb témában szokás.

Most ez kicsit olyan, mintha azt szeretnéd, hogy vki próbálja már ki helyetted, hogy mi a két sablon közötti különbség, és írja le a tapasztalatait (mert lássuk be, azért arra nincs túl sok esély, hogy más vki pont ezt a két sablont használta és olvassa a fórumot).
Amennyiben már egy működő webshopról van szó, és nem lehet “csak úgy váltogatni a sablont”, akkor készíts egy teszt környezetet, és teszteld.

1 kedvelés