Speciális Űrlap plugin

Egy speciális megoldásra van szükségem a következő feladat megoldására:

Van egy wp oldal, amelyre egy űrlapot szeretnék készíteni, amelynek valamelyik email marketing vagy crm rendszerhez automatikusan hozzáadja a kitöltött űrlap adatokat (Lead-ként), viszont ezzel párhuzamosan a megadott adatokat mégegyszer el kell post-olni egy nem wordpresses másik url-en elérhető űrlapba automatikusan úgy, hogy a weboldal látogatójának ne kelljen mégegyszer űrlapot kitölteni (magyarul: a két folyamatot egy űrlapon kell megcsinálni).

Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem tudom, hogy egészen jól értettelek-e, de ez sanszos lehet: http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin/

Kedves Győző!

Köszönöm a gyors válaszodat! Valami hasonlóra van szükségem. Átböngésztem, de sajnos ez két okból nem megfelelő:

• A nem wordpress-es űrlap amibe bele kellene “másolni” az adatokat, fix és változtathatatlan mezőnevük van és ebben a delicious pluginban nem találtam módot arra, hogy átírjam a mezők azonotosító nevét, hogy a másik form tudja hova tenni.

• Nem tudom, hogyan tudom összekapcsolni ezt a plugint mondjuk mailchimppel vagy hasonló szolgáltatóval.

Tudnál további ötlettel szolgálni? Azon is gondolkodtam, hogy sima űrlapot kellene építeni nem wordpress pluginnal, hanem simán megírni egy weblapszerkesztőben de nem tudom, hogy lehet-e egy mezőnek több hivatkozási nevet adni, hogy monjuk a mailchimp és a másik űrlap is tudjon mit kezdeni az adattal, illetve lehet-e és hogyan egy űrlapot egyszerre kétszer más-más Action-t lefuttatni és a technikai kérdés mellett plusz egy szintaktikai kérdés is felmerül. :slight_smile: