Speciális kereső plugin

Sziasztok!

Egy eléggé speciális munkám lett. Kell készítenem egy állásajánlatos oldalt (ahol az álláskeresők tölthetik fel az adataikat, és a munkáltatók meg tudnak bennük keresni). Van rengeteg mezőm (nyelvtudás, végzettség, stb), amiket egy űrlapon meg kéne jelenítsek. Ezt kitöltve az user beregisztrál az oldalra. Erre találtam egy plugint ami jó lehet, az pedig ez:

http://wordpress.org/plugins/ninja-forms/

Viszont kéne nekem egy másik oldal is, ahol ebben az adatbázisban a látogatók keresni tudnak. Van valakinek valami jó ötlete, hogy mivel lenne érdemes megoldani? Persze olyan extra funkciók is jók lennének, ha a már beregisztrált felhasználó tudná szerkeszteni a saját adatlapját, stb.

Leprogramozni nem szeretném ha nem muszáj, hátha találok rá már félkész megoldást.

A segítségeket előre is köszönöm!

Sziasztok!



Nekem a következő problémám lenne. Fotó ajándéktárgyakat készítek. A tervem az, hogy aki szeretne ilyen tárgyakat fotóval ellátni, nekem a weboldalamon keresztül fel tudná tölteni a képeit. Ehhez vajon milyen plugin kell, ki tudja ezt? Ha valakinek van ötlete, kérem, írja meg. Köszönöm előre is!

64594 wrote:
Viszont kéne nekem egy másik oldal is, ahol ebben az adatbázisban a látogatók keresni tudnak. Van valakinek valami jó ötlete, hogy mivel lenne érdemes megoldani?

Neked ez kellene: http://wp-types.com/

Üdv,

Bidu
64595 wrote:
a weboldalamon keresztül fel tudná tölteni a képeit.

Bármilyen form plugin amivel lehet fájlt is feltölteni. Pl ez: http://wordpress.org/plugins/contact-form-7/