Speciális eseménynaptár plugin

Sziasztok!

Egy Wordpress alapú honlapot kell csináljak, ahol egy eseménynaptárat szeretne a megrendelő. Ilyenből találtam egy párat, de nekem kellene hozzá pár extra funkció:

Az eseményeket szeretném kategóriákba rendezni, így nem csak dátum szerint, hanem kategóriák szerint is meg lehetne jeleníteni az eseményeket. Ezen felül minden eseményhez legalább négy fájlt szeretnék csatolni, amit a böngésző user le tud tölteni. Van erre olyan plugin ami eleget tesz ezeknek a kritériumoknak, vagy írjam át az egyik Calendart?

A segítségeteket előre is köszönöm!

Áron

Attól is függ, hogy mit csinálj, hogy alap esetben mit kell tudnia a weboldalnak. Abban az esetben, ha van egy események kategória és oda posztol az ember és az megjelenik mondjuk az események kategória alatt, akkor én azt mondom, hog felejtsd is el ezeket a bővítményeket. Hiszen akkor létrehozol egy custom post type-et és oda teszed az eseményeket. Ezeket is szuperül lehet kategorizálni ugyebár, beállíthatod, hogyan jelenjenek meg ugyanúgy és ha valami extra kell az adott eseményhez, akkor könnyedén megoldható egy meta box-szal.

Nem sok jó calendar bővítménnyel találkoztam eddig. Ami van tény, hogy sok mindent tud, de az esetek többsében nem használja ki az ember a benne rejlő lehetőségeket. Valamint az én tapasztalataim azt mutatják, hogy elég sokszor gond van ezekkel a pluginekkel, mondhatni harcban vannak elég sok egyéb kiegészítővel.

Events Manager

majdnem mindet tudja

Heló,

events managerbe próbálok interálni socialize plugint, a cél az lenne,hogy az events_list page-en is lehessen külön-külön like-olni,google±olni, stb… az eseményeket,de mivel külön oldalon vannak a jövőbeli és a múlt események(shortcode-okkal szelektáltam szét,hogy ha elmúlik az esemény dátuma automatikusan az “archív”,vagy az elmúlt események oldalra kerüljön,így a socialize shortcode-jait nem tudom használni,mivel az már shortcode lenne a shortcode-ban),ezért nem jeleníti meg.valami ötlet megoldásra?