Ha egy hozzászólást spamnak minősítettem, de nem volt az, azt akkor hogy tudom módosítani, hogy mégis megjelenjen a kommentek között?
Mert miután-tévesen - spamnak jelöltem, most nem találom…
Akismet? Lehet hogy véletlen a törlésre mentél? (velem is megesett már)
milyen spamszűrőt használsz? Ha nem Akismet, hanem mondjuk Spam Karma, akkor van esély…
Semmilyen spamszűrőt nem használok, ugy van beállítva a blogom, hogy ha jóváhagyok egy kommentet (moderáció) csak akkor jelenik meg. Na, jóváhagyásnál jelöltem spamnak véletlenül, mert egyszerre moderáltam egy valóban spam hozzászólással… 
sztem annak annyi 
WP-MU blogom van (SFblogs.net-en), naponta egyre több spam comment érkezik a blogomba. Úgy állítottam be a saját blogomat, hogy azok kommentelhetnek szabadon, akiknek már van két elfogadott bejegyzésük, úgyhogy ezek szerencsére nem jelennek meg - de akkor is rohadt idegesítő, hogy a mai napon most már 30(!) kommentet kellett spamnek minősítenem…
Van valami megoldás ez ellen?
Akismet?
Ne nézd meg őket, nem is sok az… nekem a blog.joomla.hu-n kb. napi 50-100 
egy wordpress.com API kulccsal hány különbözö domain alatt lévő WP-re telepített akismetet használhatok? Vagy ez nincs korlátozva?
Én úgy tapasztaltam: 1 API = 1 domain.
Én most egy apit három domain-be raktam be, és láthatóan működik az akismet (legalábbis irja, hogy hány spamet fogott meg)
Üdv!
Készítenék egy blogbejegyzést vagyis már kész van, csak még nem publikáltam. Csináltam egy tesztoldalt, hogy kipróbáljam hogyan is működik a postolás. Azt szeretném beállítani, hogy ne kelljen moderálni a hozzászólásokat, hanem szabadon lehessen beírni akár regisztráció nélkül is.
De egyelőre ezt sehol sem találom. :S
Ez a tesztoldal.
http://llaszlo.wordpress.com/2010/08/09/tesztelos/?trashed=1&ids=2
Minden jót!
Laci
llaszlo: Vezérlőpult - Beállitások - Interakció. Itt lehet állitgatni a dolgokat kedvedre.
Beállítások > Interakció.
Hozzászólások engedélyezve az új bejegyzésekhez - Bepipálva
Egy adminisztrátornak el kell fogadnia a hozzászólást - NINCS bepipálva
A hozzászólás írójának kell lennie korábban elfogadott hozzászólásának - NINCS bepipálva
(Egyébként azt hiszerm ezek az alapbeállítások is.)
psztrnk: nézd meg a linket. úgy tűnik, ogy llaszlo a wordpress.com-ról van és jelenleg a fórumot nem találja 

*facepalm*

(Bocs, muszáj volt.)