Spam a kozosseg@wphu.org címről?

Sziasztok!A kozosseg@wphu.org címről érkezett értesítést (hogy kaptam választ egy kérdésre) spam-nak minősíti a Thunderbird.

“A témát az alábbi linken találod:”

http://kozosseg.wphu.org/index.php?showtopic=&view=getnewpostHa arra kattintok, ezt írja a Thunderbird:Thunderbird thinks this message is a scam. The links in the message may be trying to impersonate web pages you want to visit. Are you sure you want to visit mandrillapp.com?A link ide mutat:

http://mandrillapp.com/track/click/30104475/kozosseg.wphu.org?p=eyJzIjoiSy1QdlRBOXRRcnNmUXJacjY0b0Zic1dVeks4IiwidiI6MSwicCI6IntcInVcIjozMDEwNDQ3NSxcInZcIjoxLFwidXJsXCI6XCJodHRwOlxcXC9cXFwva296b3NzZWcud3BodS5vcmdcXFwvaW5kZXgucGhwP3Nob3d0b3BpYz0mdmlldz1nZXRuZXdwb3N0XCIsXCJpZFwiOlwiNTUwYTA3OWM1ZWJlNDI0ZDgxODgzM2FiZDlhMjFiM2RcIixcInVybF9pZHNcIjpbXCIwNzY2YWIwNGI5MTNjZTg0N2ZhZDVhZjAzYzIxMWZkMWZhY2MzNWQ0XCJdfSJ9Mit gondolsz / gondoltok erről?Köszi,Tamás


A Thunderbird képes a tanulásra, mond meg neki/tanítsd meg, hogy ez a cím nem spam-küldő cím. (HA megnézed, a http://mandrill.com/ egy levelezőrendszer, ezt használja a közüsségi oldalunk)

Köszi, Győző!

Tanítgatom… :slight_smile: