az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e (és ha igen hogyan?) azt oldani hogy egy wp-s oldalon minden post címe mellett megjelenjen még pluszba egy szöveg/kód.
példa: Friss Bejegyzés + akármi
Megkeresed a sablonban ezt a kódrészt:
És beírhatsz utána, amit csak akarsz.
a sablon melyik részében?
és akkor ha azn a helyen átírom, mindenhol úgy fog megjelenni?
Hát azt ugye te tudod, hogy a sablon melyik részén szeretnéd megjeleníteni a címek mögött ezt a szöveget. Tehát értelemszerűen ott.
Ha a page.php-ban írod át, akkor az oldalakon fog, ha a single.php-ban, akkor a bejegyzéseknél, ha category.php-ban, akkor a kategóriák listázásánál, ha az index, vagy home.php-ban, akkor meg a főoldalon, és így tovább…
okés, zt idáig is tudtam, csak gondoltam valahol be lehet állítani hogy egységesen, mindenhol ahol megjelenik oda rakja mögé amit én akartam. (tehát nem manuálisan, mindenhol átírni, hanem egy helyen)
Hát, ha a WordPress rendszerfájljaiban íród át a funkciót, akkor az mindenhol át fogja írni. De ezt nem ajánlanám.
Viszont, ha írsz rá egy saját funkciót a sablonod functions.php-jában, és azt hívod be a sablonban a the_title helyett, akkor pl már elég csak azt szerkeszti a későbbiekben. De elsőre azt is minden sablonelemben át kell írni.
Amúgy meg, ha belegondolsz, nem véletlenül van ez így. Simán lehet olyan része a sablonnak, ahol felesleges lenne mindent megjeleníteni, és akkor meg jól jön az, hogy ezek külön helyen vannak.
hú ez jónak tűnik
akkor a funkcions ban csinálok egy újjat, és azt írom be?