A soundy background music plugin egy nagyszerű eszköz, de nem működik nálam tökéletesen.
Az lenne a lényege, hogy oldalakhoz külön-külön háttérzenét lehet rendelni. Nálam úgy működik, hogy elindul a zene, oldalváltáskor automatikusan elindul egy új zene, amit ahhoz rendeltem. Az első oldal zenéje viszont nem áll le. A jobb felső sarokban lévő play/pause widget csak az aktuális zenét állítja le. A korábbi oldalra visszatérve azt már nem tudom leállítani, mert a widget nem változik.
Mi lehet a hiba? Miért nem áll le az előző oldalhoz tartozó zene lapváltáskor?
Közben rájöttem, hogy az Ajaxify bővítmény okozta ezt a jelenséget.
Viszont ha kikapcsolom, akkor minden oldal megnyitásánál újraindul a zene. Továbbá az előző beállítást sem veszi figyelembe (ha le lett szüneteltetve).
Mivel a problémád Elég egyedi, és más pluginokat összeakadhat ez a plugin ezért mindenképpen egy programozóra lesz szükséged aki átnézi a rendszeredet hogy mi akad.
Egyébként az elem vizsgálat konzol fülön találod a js hibákat.
Ebből meg talán te is el tudsz indulni hogy mi is lehet a probléma.
De valószínű hogy vagy másik plugint kell keresned vagy valakit aki kijavítja például engem.
Sok sikert
Nem fogsz tudni az oldal újratöltődésével együttműködő háttérzenét készíteni. Ahhoz az egész oldalt át kell tenni ajax-os töltésre. Elég komoly egyedi fejlesztés lenne.