Sortörés

Újra telepítettem, de így sem jó hiába veszem ki a /*-ot. Nincs gomb.

Az a bugyúta kérdésem lenne, hogy tudom azt megvalósítani, hogy amikor egy cikket írok ne egy lapon legyen hanem sortörést alkalmazhassak. Tehát a lap alján kiírja, hogy 2 oldal oda kattintva folytatja nem nyujtja az oldalt a végletekig.

Ezt nem sortörésnek, hanem oldaltörésnek hívják.

a kódja neki és ha az oldalszámozás nem jelenik meg neked, akkor szedd elő a default sablont, és nézd meg abban, hogy a tiedből mi hiányzik.

Code:

'' . __('Pages:', 'kubrick') . ' ', 'after' => '', 'next_or_number' => 'number')); ?>

Bocsi, de semmit nem értek. Nekem van olyan gomb, hogy more de az nem ugyan az amire én gondoltam. Milyen sablont vegyek elő? Nem lehetne ezt a sablont átküldeni, hogy kicseréljem az enyémmel. Persze, ha elmondod hol keressem. Köszi.

nyisd ezt meg:

wp-includes/js/quicktags.dev.js

keresd meg ezt:

Code:

/*

edButtons[edButtons.length] =

new edButton('ed_next'

,'page'

,''

,''

,'p'

,-1

);

*/

és töröld ki az elejéről a /* és a végéről a */ karaktereket.

ezután ott lesz a gomb szerkesztésnél is, amely a kódot beszúrja a szövegedbe.

a sablont pedig mondtam: az a neve, hogy default. minden wordpress telepítésnél az is települ!

Átírtam, de nem jelenik meg a gomb.

Hol nem jelenik meg? És mi nem jelenik meg?

Hiába törlöm ki a /*-ot nem jelenik meg a szerkesztésnél a nex page gomb, tehát nem tudok új oldalt kezdeni.

A more gomb megvan?

Ott van mellette a nextpage is, az ikonjuk nagyon hasonló

code és a lookup veszi körül

A HTML nézetet mondod? Próbáld a vizuálban.

Ezt a js fájlt nem tudnád átküldeni, hogy felülírjam az enyémet vele, hátha még valami hiba van benne?

Egyik nézetben sem jelenik meg a gomb.

Telepítesem újra az egészet?

Nem tud segíteni senki?

Delfin. 5hszed van egymás után. Nyugi. Ha lesz 5let jön a segítség. Addig várj türelemmel/olvass utána (G)

Kedves delfin!

Mano leírta, hogy mi a teendő. Ha jól csináltad, akkor a nextpage funkciónak is meg kell jelennie; válts át Vizuál nézetre és keresd a more mellett.

Ha nem találod, akkor próbáld meg vizuál nézetben az alábbi billentyűkombinációval: Alt Shift P (a more elem: Alt Shift T)

Ha ezek után sem megy, akkor töröld az egészet adatbázissal együtt, és telepítsd fel rendesen előlről, mégegyszer.

Köszönöm szépen. Bár még mindig nem értem, hogy miért nem látom a nextpage gombot, de a billentyűkombináciokra amit írtál már beszúrja. Tehát nagyon szépen köszönöm.

Lehet, hogy új sorba bújt. Elvileg a vizuál szerkesztő jobb oldalán van egy kis színes pöttyözött ikon, ha arra kattintasz, akkor lenyílik a szerkesztősor, amiben lehet, hogy ott bujkál. :slight_smile:

Lényeg az, hogy működik! :slight_smile:

Igen és még egyszer köszönöm szépen!!:slight_smile: