Sorry, no posts matched your criteria.

Efrud wrote:

Mi mondjuk az url? irritated.gif de amúgy nincs a megadott feltételeknek megfelelő post vagy valami ilyesmi. Nem kell eltüntetni. Használj mondjuk permalink redirect plugint és irányítsd át ahová kell. Meg van egy rakat sejó' plugin az ilyen esetekre meg 404-re meg miegymás.

Köszönöm, van egy all in one seo pluginom telepítve, elmondanád, kicsit részletesebben, hogy mit kell csinálnom?

Üdv az lenne a kérdésem, hogy ez: Sorry, no posts matched your criteria. mit jelent?

Van egy stat az oldalamon, ami nyomon követi, hogy honnan jött a lapra látogató. Mikor megnéztem a címet, láttam a lapomat a googleban, de mikor rákattintottam, nem jelenítette meg a tartalmat, helyette ezt írta ki:

Sorry, no posts matched your criteria.

Ez miért van? És hogy tudom megszüntetni? Jobb lenne ha az ilyen lehívásokra, az nyílna meg a lapomon aminek éppen kell.

Segítsetek, ötletem sincs.neutral.gif

Mi mondjuk az url? irritated.gif de amúgy nincs a megadott feltételeknek megfelelő post vagy valami ilyesmi. Nem kell eltüntetni. Használj mondjuk permalink redirect plugint és irányítsd át ahová kell. Meg van egy rakat sejó’ plugin az ilyen esetekre meg 404-re meg miegymás.

az all in one seo pack nem erre, van. A plugin amivel átirányításokat tudsz csinálni a permalink redirect plugin. Használata pofon egyszerű. Miután fölpakoltad te is látni fogod.

'Efrud wrote:

az all in one seo pack nem erre' date=' van. A plugin amivel átirányításokat tudsz csinálni a permalink redirect plugin. Használata pofon egyszerű. Miután fölpakoltad te is látni fogod.[/quote']

Köszönöm, bocsánat, ha az agyadra megyek, de én még nagyon kezdő vagyok. Letöltöttem, és telepítettem a Permalink Redirect Manager, és aktiváltam is. Eddig jutottam. Én nagyon amatőr vagyok még ezen a szintem, nekem ez kínai. Mit hová kell írnom és miért?

Egyáltalán nem mész az agyamra, azért van ez a közösség, hogy egymást segítsük. Mindenki volt egyszer kezdő. Na szóval, pontosan melyik plugin ez? Linket ird be ahonnan letöltötted.

'Efrud wrote:

Egyáltalán nem mész az agyamra' date=' azért van ez a közösség, hogy egymást segítsük. Mindenki volt egyszer kezdő. Na szóval, pontosan melyik plugin ez? Linket ird be ahonnan letöltötted.[/quote']

innen szedtem: http://scott.yang.id.au/code/permalink-redirect/

Ezt próbáld meg inkább: http://urbangiraffe.com/plugins/redirection/

Az eszközök menüben fog megjelenni miután aktiváltad. Használata mindössze annyi, hogy fogod az url- amit át szeretnél irányítani, beirod meg természetesen azt az url-t amire át szeretnéd irányítani. Így most kacifántos, olvasva, de amikor ott lesz előtted a dolog akkor nem lesz bonyolult.

Ok, ez sikerült. Most már mindig ennél a linksrtuktúránál maradok, de mi van ha megváltoztatom a bejegyzést, akkor megint új címet kap, és írhatom át a plugint? És mi van, ha több ilyen is lesz? Nem lehet valahogy átirányítani őket a mostani címre? Mert ha sok bejegyzéssel leszek így, akkor ez a megoldás nem egészen jó.