Sorry, but you are looking for something that isn't here. Try something else

Sziasztok!

Nagy nehezen,de sikerült visszaállítanom egy pár nappal ezelőtti mentést, meg megtettem néhány óvintézkedést, talán már így nem fogja az az ember ismét feltörni az oldalam :frowning:

Viszont, már ezelőtt is volt olyan gondom, hogy iszonyú lassan töltötte be az oldalt, bármire rámegyek csak lassan jön be. Nem sablon függő, mert a régi sablonnal is lassú volt.

Valamint “Sorry, but you are looking for something that isn’t here. Try something else” ezt az üzenetet nagyon sokszor megkapom a legkülönfélébb alkalmakkor pl. Dasboardon belül rámegyek a Post-ra vagy a new post-ra de van amikor simán a főoldalon rámegyek egy menüpontra és akkor is. Ha visszalépek, és újra rámegyek az adott menüre akkor általában másodjára már betölti.

Illetve, amikor beküldök egy bejegyzést, akkor internal server errort kapok elég sokszor és nem tudom miért. A bejegyzés ettől még bekerül a rendszerbe, de az internal server error hibaüzenet miatt pl. a twitterre nem tudja automatán kirakni.

Mindezen hibák már az oldal feltörése előtt is meg voltak de nem ennyire gyakorian, most kb 5 percenként találkozom valamelyikkel :frowning:

Fizetős tárhelyen vagyok.

Van esetleg ötlete valakinek mi(k) okozhatják a hibát?

Nem vagyok nagy mester a témában, de ha feltörés előtt is bonyodalmas volt a WordPress használata, akkor lehet, hogy a hibát a tárhelyszolgáltató okozza. Ha a tárhely normálisan működik, akkor ott gond nélkül mennie kellene mindennek. Mint említettem nem vagyok otthon teljesen a témában, de a “Sorry, but you are looking for something that isn’t here. Try something else.” üzenet számomra olyasminek tűnik, mintha a htacces fájl nem létezne. Persze biztos hogy nem ez a probléma, mert ha hiányzik, akkor nem fog egyszer működni másszor meg nem.

Esetleg valami plugin probléma? Nekem annak idején egy két seo bővítmény megbolygatta az oldalt.

Szia!

Amiatt nem gondolom csak, hogy a szolgáltatóval lenne gond, mert ez a szolgáltató ahol én vagyok (külföldi,fizetős) kifejezetten ajánlja, hogy nála használjuk a Wordpress-t

'jaycee1981' wrote on '2010-09-24:

Szia!

Amiatt nem gondolom csak, hogy a szolgáltatóval lenne gond, mert ez a szolgáltató ahol én vagyok (külföldi,fizetős) kifejezetten ajánlja, hogy nála használjuk a Wordpress-t

Upsz nálam is volt ilyen. Nem törték fel az oldaladat. Valamelyik plugin hibás az oldaladon, az csinálja ezt.

Nálam is ugyan ez volt. Nem rendezgetted véletlenül a widgeteket a hibajelenség előtt, vagy telepítettél új plugint?