Sziasztok!
Hát ez most a weblapom : www.sorkollektor.hu Wp2.0.7. várok még a 2.1-el amíg letisztul. Jah, az oldalam sörösdobozból készülő napkollektorok építéséről szól.
horvathx
Ügyes, bár én a téma magyar nyelvét hiányolom. Tudom, ez nem a te hibád és végülis másé sem, mert nincs sok magyar téma. Az oldalamon nekem is a legtöbb munkát ez jelenti. És mindig találok valamit.
Ettől eltekintve jóóó! És érdekes a téma is, tetszik, bár nem fogok nekilátni egy ilyen elkészítéséhez. :)
Szia!
Engem is nagyon érdekel a napenergia hasznosítása. Az Index Napenergia fórumát ill. topicját szoktam olvasni. Most még a műhelyemet építem, de egy-két hét múlva kezdek egy légkollektort építeni.
De nagyon zavar, hogy ennyire ügyetlen vagyok az informatikához. Ha valaki (nem ingyen gondolom!) segítene, anyagiakban biztosan meg tudnánk egyezni… Amúgy mérnök vagyok, de közel 60 éves, nem a mai kor és technika szülötte…
Egyébként Bp és Budakeszi határán lakunk, mert valamennyi személyes eszmecserére talán szükség lenne, bár én is odamehetek a “tanárom”-hoz…
Üdv.
Laci bá
Sziasztok!Nem tudom él e még a fórum,de próbálkozom.Nagyon régóta keresek megújuló energiaforrásokat.Most úgy tünik megtaláltam a nekem valót.A házi “trágya reaktorról” talán hallottatok.Szeretnénk megvalósitani oly módon,hogy mindenki akit érdekel eljöhessen és megnézhesse.Mert csoda egy dolog elhihetitek.
Igen a Fórum él, és mint nevében is lakozik: WordPress Magyarország. Vagyis nem reklámoldalak tárháza. Ha elkészültél a “trágya-reaktoros” oldaladdal, amit a WordPress-szel alkottál, szívesen megnézzük, véleményt mondunk róla (kíméletesen ), ha elakadsz valamiben, akkor segítünk, vagy legalábbis megpróbáljuk.