Sorbarendezés

Sziasztok!

Alig egy hónapja csöppentem bele a WP-be, és nagyon tetszik. Készítgetem saját oldalam, de most elakadtam. A fórumban meg eddig nem találtam választ.

Olyan bővítményt keresek, ami segítségével az olvasó sorba tudja rendezni a bejegyzéseimet:

1. Címei alapján

2. GD Star Rating által megadott pontszám alapján

3. dátum alapján.

Létezik ilyen?

Segítségeteket előre is köszönöm:

Schottie

Ezen az oldalon ajánlanak 6 különböző módszert és plugint rendezésre.

Mellesleg a perishablepress.com-ot érdemes könyvjelzőzni, én rengeteget tanultam onnan.

ABC szerinti sorbarendezésre: LINK

és még egy plugin

A 3. pontot mondjuk nem igazán értem, mivel a wp alapból dátum alapján redez, és még szűrni is lehet év/hónap alapján.

Köszönöm a segítséget. Bár, ahogy nézem, itt az olvasó nem tudja eldönteni a sorrendet, csak az adminok.

Én három választási lehetőségként képzeltem el a dolgot, a postok felsorolása felett, mondjuk alapból ABC szerint jönnének, de az olvasó tudná átrendezni a sorrendet, ha akarná.

Hát, én úgy láttam volt ott olyan, ami simán beilleszthető az oldalba, de lehet benéztem akkor.

Egyébként a GD Star rating alapján meg így lehet rendezni.

Olyan plugint nem találtam hirtelen, ami mindegyiket tudja, de ha már megvan mindegyikhez a kód, akkor igazán nem nagy dolog ezt a három php function-t behívni mondjuk egy legördülő menüben, valahol a fősablonon belül, ahova neked kell. És akkor plugin sem kell.

:slight_smile: Akkor nekiesem. És nagyon szépen köszönöm.

És nekiestem.

A “Custom Post Order” plugin kódját beillesztettem a megfelelő oldalra, működik is (ha be van kapcsolva bővítményként), de csak a második kattintásra rendezi sorba. Tudna valaki segíteni?