Szintén egy nem bonyolult oldal:
http://sfk.pgw.hu
Ami mondjuk nekem nem feltétlen nyerte el a tetszésemet, hogy a Főoldalon gyakorlatilag semmit sem tudok meg ha nem olvasom végig illetve nem fog meg semmi amiért érdemes lenne tovább lépnem. Inkább raknék a Főoldalra több képet vagy épp felhívást, hogy valamikor itt-ott ez-az lesz vagy stb…
A Kiállítás pontban már a kezdőkép is világos oda vonzza a tekintetet na itt lesz valami és utána pedig a kis mappanézetes képek aminek láttán egyre nagyobb az elszántság, hogy nem zárom be a lapot hanem megnézem milyen fotókat láthatok az alábbi mappákban. Talán lehetne kapásból ez a kezdőlapon is hisz aki mondjuk többször visszanéz az inkább az új fotókra és stb…-re kíváncsi mintsem a kezdeti bemutatkozásra.
Legalábbis én akiket ismerek Fotósokat és akik engem is ismernem nem a bejegyzéseimre kíváncsiak hanem sokkal jobban a képekre. Igaz őnekik az oldalból is más látszik de ez már másodlagos kérdés. Amúgy nagyszerű kis oldal lehet idővel… Talán a színei kicsit nekem szomorúnak mintsem vidámnak tűnnek persze ez egyéni kérdés és ha már FF képek akkor jó de hát kitudja…
Sok sikert és kitartást!
Az oldal kicsit nekem sokáig tölt be. Én a google hirdetést kivenném. A pagerank kijelzőt meg mindenképpen.Az oldal funkciót nem bővítni van egy kimenő link feleslegesen, eggyel több lekérés. Aki seo szempontól nézi az oldalt és kiváncsi a PR-re az felpillant a seoquake toolbarra és látja, hogy mennyi az érték. Ãm meg a pagerank nem számít véleményem szerint csak egy zöld lötyi.
Híreknél a képeknél a szöveget szerintem elegánsabb lenne ha körbefuttatnád, nem csak alattuk lenne. Szerintem rendbe van az oldal, még amivel nem értek egyet, hogy aldomain-en van. Sok sikert hozzá!
Szia!
Nagyon ízléses a design. Nem hivalkodó. A felbontás gondolom tudatosan alacsony (manapság én már nem készítenék - főleg fotóművészettel kapcsolatban - ilyen keskeny oldalt, a 19:9-es monitorok nagyon elterjedtek. Nekem például HD felbontású monitoron nagyon kicsi a hasznos tartalom, a képernyő több mint kétharmada üres). És véleményem szerint kevés még a kép (de gondolom idővel több lesz.)
A google hirdetéseket kivenném, mivel nem hiszem hogy olyan nagy lenne a látogatottság. Inkább médiaajánlatot adnék, főleg hogy a megjelenő reklámokat szelektálni tudjam. Esetleg még egy reklámcsere amit oda illőnek tartanék.
A page rank nem jelent semmit. Ma már nem veszi figyelembe súlyozásban a Google. Amennyire legalábbis én tudom, bár nem vagyok SEO szakember.
ja, cseszheti az ember, hogy vannak nagy monitorok, mikor terjednek a netbookok a maguk 1024576 vagy 1024600-as felbontásával…
Ami ugyi 1024 széles… Ez az oldal pedig 600 pixel. 960 széles nyugodtan lehetne az oldal (görgetősávnak is kell hely), az a jelenleginél 60%-al szélesebb.
700 px széles az oldal.
Ok akkor 700. PSben néztem az 600at írt, de cssben tényleg annyi van. Akkor is szvsz keskeny.
Semmi baj nincs ezzel a szélességgel. Szerintem pont ideális az adott témához-tartalom mennyiséghez. Minek legyen +290px széles, ha nem lesz rajta olyan mennyiségű információ, ami ízlésesen kitöltené? Ez így kellemes, letisztult, elegáns.
Rendben, le vagyok szavazva. Majd max elfordítom a monitort 90 fokkal, hogy ne legyen ilyen üres.
Rendben, le vagyok szavazva. Majd max elfordítom a monitort 90 fokkal, hogy ne legyen ilyen üres. :)
ne legyen fullscreenen a böngésződ
Nekem is 1440*900-as felbontáson van a szélesvásznú monitorom,mégse zavar,hogy csak 700px a tartalmi rész…
Sziasztok!
Elnézést, hogy ilyen későn reagálok, de valahogy kiesett, hogy ide belinkeltem az oldalt.
Köszönöm a tanácsokat.
Szélesség: Én szeretem az ilyen keskenyebb megjelenést. Én azt látom, hogy akinek széles a monitora, nem használja teljes képernyőn a böngészőket.
Google: Igazatok van, le fogom venni.