Solenca Téma

Róla lenne szó ha tudnátok segíteni .

Két dolgot szeretnék módosítani rajta, az egyik az hogy ha rákattintok egy kategóriára akkor a képen nem jelenek meg csak a szöveg. Szóval úgy szeretném mint a főoldalon ,hogy a képek is ott legyenek a posztokban ne csak a szöveget mutassa.Listázza ugyanúgy ki mint ha ő is főoldal lenne csak az adott kategóriában .

Remélem tudtok benne segíteni.

Köszönöm szépen

Megnéztem a linken a demót és ez a sablonban alapból mutatja a bélyegképeket a kategóriák bejegyzéseinek listázásánál, szóval ez valószínüleg valami konfigurációs probléma lesz nálad. Nézd át a sablon beállításait, és biztos mellékeltek hozzá valami használati utasítást, azt is.

Nem néztem meg, hogy honnan veszi a bélyegképeket, de biztos van róla valami leírás.

Ööö, a második kérdésed pedig lemaradt szerintem… :wink:

'SneakySnail' wrote on '2010-09-12:

Megnéztem a linken a demót és ez a sablonban alapból mutatja a bélyegképeket a kategóriák bejegyzéseinek listázásánál, szóval ez valószínüleg valami konfigurációs probléma lesz nálad. Nézd át a sablon beállításait, és biztos mellékeltek hozzá valami használati utasítást, azt is.

Nem néztem meg, hogy honnan veszi a bélyegképeket, de biztos van róla valami leírás.

Ööö, a második kérdésed pedig lemaradt szerintem... ;)

Igen valóban lemaradt mert közben kiagyaltam a dolgot :)

Köszönöm válaszodat ,elgondolkodtam rajta én viszont nem bélyegképeket használok hanem 520 széles képeket amiket nem jelenít meg ha egy adott kategóriát böngészek csak a főoldalon. Nem lehet ezt szerinted valahogy meg szerkeszteni?

De bizonyára meg lehet. Lehet, hogy csak valmi formázási dolog lesz a ludas. A style.css legvégén van a “.post_thumbnail”-hez tartozó rész. Valószínüleg azt kéne buherálni.

Mondjuk elméletileg hely lenne rá, szóval lehet, hogy mégsem formázási probléma. De ennél többet így látatlanban nem nagyon tudok mondani.

'SneakySnail' wrote on '2010-09-12:

De bizonyára meg lehet. Lehet, hogy csak valmi formázási dolog lesz a ludas. A style.css legvégén van a ".post_thumbnail"-hez tartozó rész. Valószínüleg azt kéne buherálni.

Mondjuk elméletileg hely lenne rá, szóval lehet, hogy mégsem formázási probléma. De ennél többet így látatlanban nem nagyon tudok mondani.

Jó reggelt

.post_thumbnail {

padding: 6px;

background: #ddd;

border: 1px solid #ccc;

margin: 0 10px 10px 0;

}

Hát nekem ez van beírva :blink:

Megnéztem egy másik sablonomnál ahol működik ez a dolog de ott meg nincs ilyen :(

Tudom, hogy az van, azért írtam, hogy ott van. :slight_smile:

Azt hittem valamennyire értesz a CSS-hez és akkor segíthet, ha tudod hol találod.

Ezek abszolút sablonfüggő dolgok. Egy sablon akármilyen class nevet használhat a bélyegkép megjelítésének formázáshoz. Nomeg nem is biztos, hogy ez okozza a gondot. Ezért írtam, hogy konkrétumok nélkül nem tudok többet segíteni.

Én nem látom a weblapod. Azt csak te látod. :slight_smile:

Köszönöm segítségedet sikerült megoldanom a problémát.

Találtam egy elég jó téma szerkesztőt és megcsináltam vele saját témámat.Nincs reklám meg minden mókás dolog beleépítve,egyszerűen szuper lett. Pont ilyenre vágytam :slight_smile: