Szeretnék social buttonokat elhelyezni az oldalamra, de erre a jetpacnél is láttam lehetőséget, illetve az Ultimate media plus is fent van a honlapomon. Egyikkel sem tudok dolgozni úgy tűnik.
A jetpack rendszeresen ezt a mondatot küldi nekem, amikor az oldalon arra kattintok, hogy : customize buttons
Jetpack can’t communicate with your site because XML-RPC is not responding correctly.
Mintha ott kezdődtek volna az igazi problémák, hogy beléptem a jetpack account-omba. (AMiről nem is tudtam, hogy nekem van) Szóval kaotikusnak érzem a helyzetet. És ugyanez a gondom a feliratkozás lehetőségével. Nem működik. Tud valaki segíteni?
Ez így elsőre elég sok minden lehet.
-
XML-RPC letiltva:
Az XML-RPC-t manuálisan vagy biztonsági bővítményekkel letiltották, mivel sokan ezt a funkciót biztonsági okokból korlátozzák.
-
Tűzfal vagy szerverkonfiguráció:
Egy biztonsági tűzfal (pl. Cloudflare, webhoszt szolgáltató) blokkolja az XML-RPC kommunikációt.
-
ModSecurity vagy hasonló biztonsági szabályok:
A szerveren aktív ModSecurity szabályok megakadályozhatják az XML-RPC megfelelő működését.
-
Hibás bővítmény vagy téma:
Egy másik bővítmény vagy a használt téma konfliktusban lehet az XML-RPC-vel.
-
Helytelen URL:
A Jetpack esetleg nem éri el helyesen a webhelyed XML-RPC végpontját (általában: https://yourwebsite.com/xmlrpc.php
).