Snap - Linkek előnézeti képe

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Snap - Linkek előnézeti képe című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Snap - Linkek előnézeti képe]

Nagy buzgalmamban pár hete én is feltelepítettem a snap-et, nagyon tetszett, nagyon trendi, de nagyon meg lehet unni… egy idő után ugyanis, főleg ha sok linket használ az ember, borzasztó zavaró, hogy az egeret el kell paterolni a szöveg fölül, hogy egyáltalán olvasni lehessen. Ráadásul ha valaki pl. egy YouTube videót illeszt be, akkor a video mögé dobálja a snap az előnézeteket, ami meg külön frusztráló tud lenni. Szóval, le is szedtem…

hát igen… egy idő után szerintem is idegesítő

YouTube-ról jutott eszembe. Hamarosan kipublikálom a saját VideoBlogger pluginem ami kompatibilis a magyar videó megosztó portálokkal is.

No a VideoBlogger érdekelne, mert azokkal amiket kipróbáltam nem boldogultam valahogy… :slight_smile:

Szerintem a héten már nem publikálom…
Sajnos otthon még nincs internetem. Csak hétfőn lesz.

Különben meg a blogomon megtekintheted működés közben :wink:

Én ma reggel tettem fel, és egyelőre tetszik. A YouTube-hoz hasonló szopódással én is találkoztam amiatt, hogy az oldalamon levő képek nem ugyanazon a szerveren vannak, mint maga a site. Emiatt hiába állítottam be úgy, hogy a belső URL-eket ne snap-elje, a Lightbox-szal megjelenített kis képek fölül képtelen voltam eltakarítani az előnézetet. Ezért átváltottam arra, hogy linkelés során manuálisan írom be a class=“snap_preview”-t, hiszen bejegyzésekban úgysem linkelek sokat. Sidebar-ban pedig bebiggyesztettem a wp-includes/links.php 243. sorába ugyanezt a class-t, azóta szépen muzsikál, de mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem fog elkezdeni engem is idegesíteni ;]

Engem pont az ellenkezője érdekel: hogyan lehet ezt kikapcsolni? Talán Firefox, vagy AdBlock tudja tiltani?

Vajon a googlebot mit szól ehhez? :slight_smile: