Szaisztok! Két napja küzdök egy olyan problémával, hogy a frissen feltelepített blogomra nem lehet regisztrálni (nem megy el az email a beírt címre). A tárhelyem a 000webhosting szolgáltatónál van. Végig olvastam a fórumot, de ezer kipróbált dolog után sem jövök rá mi lehet a hiba. Mindenféle plugin, kódbeírás után sem működik. Ugyanezt feltelepítettem kipróbálásképpen az atw-re, és ott minden tökéletesen működik, de az oldalt nem ott akarom üzemeltetni, egyéb már általatok régebben leírt okok miatt. Valaki már írta, hogy kérdezzem meg a szolgáltatót, de az angoltudás hiányában ez nekem nem sokat segítene. Van valakinek valamilyen ötlete?
smtp plugin, gmail-el mint smtp serverrel?
'hgrg' wrote on '2010-01-11:
smtp plugin, gmail-el mint smtp serverrel?
Próbáltam azzal is elolvastam ezzel kapcsolataban minden infót, itt az oldalon, de semmi nem sikerült.
Vannak ott gondok mostanság sajnos. Spam mappát nézted már? pl gmailnél ha jól emlékszem az olvastam, hogy a 00webhost szerverei spamlistán vannak. Másik az, hogy a saját aktiváló mailjüket sem küldik ki mindig, hanem mostanában már csak az USA-ba.
'Efrud' wrote on '2010-01-11:
Vannak ott gondok mostanság sajnos. Spam mappát nézted már? pl gmailnél ha jól emlékszem az olvastam, hogy a 00webhost szerverei spamlistán vannak. Másik az, hogy a saját aktiváló mailjüket sem küldik ki mindig, hanem mostanában már csak az USA-ba.
Az aktiváló kód nekem kijött, de bármivel próbálkoztam, bármit feltelepítettem, beállítottam sehogy sem küld ki levelet. Több fajta mail szolgáltatótól is próbáltam regisztrálni.
egyáltalán hol kel azt a cms ben beállitani mert nem is találok olyan menöpontot!