Slideshow probléma

Sziasztok!

Kezdő vagyok a WP-ben, elnézést ha nagyon kézenfekvő dolgot kérdezek, de már napok óta nem tudok megoldani valamit.

A lényeg röviden:

Kezdetben volt tárhely 1, egy olyan sablonnal, ami magától tudja a címlapon a “featured post”-oknak a slideshowt. Működött is szépen WP 2.8.5 alatt. Most átmentem egy másik tárhelyre, teljesen új telepítés (WP 2.9.2) teljesen új tartalom, de a régi sablonnal.

Itt következik a probléma. Nem működik a slideshow, ha kiválasztom azt a kategóriát, amelyik postjait a slideshowban látni szeretném.

Az szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e az, hogy egy sablon adott funkciója a WP újabb verziója alatt nem működik???

Jó lenne ha megnyugtatnátok, hogy csak én vagyok a béna. :S

Köszönöm előre is a segítséget!

Szervusz sandro!

Nem valószínű, hogy béna vagy, csak a gép is csak ember; hibázhat, csak kisebb eséllyel. :wink:

Légyszíves, áruld el a sablon nevét is (hacsak nem egyedi gyártmány), hátha tud valaki segíteni. Lehet, hogy még nem frissítettél minden bővítményt, vagy áttelepítéskor valami megsérült, vagy a nagybetűs fájlnév kisbetűsre íródott, vagy nem frissítettél közvetlen linket (permalinket), másak lettek az elérési utak, szóval megannyi marhaság lehet az oka.

A kérdésedre a válasz egyébként röviden: igen.

Keress hozzá újabb verziót, vagy ha még nem frissítették, akkor másik plugint, ami működik.

Köszönöm szépen a rendkívül gyors és lényegretörő válaszokat!

Megpróbáltam egy új pluginnel már megy a dolog! :slight_smile:

További szép napot!

Sziasztok!

Ha már így felmerült ez a téma, akkor nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megjeleníteni, csak egy kategóriába tartozó postokat megjeleníteni?

Pl: van három kategória. Hírek, tagok, események. Én csak azokat a postokat szeretném a slideshow-ban megjeleníteni, amelyek az események kategóriába tartoznak. Jelenleg ahogy látom így van megoldva:

Gondolom ezt kéne átírni. Tudnátok nekem egy kicsit segíteni. Előre is köszönöm szépen.

öööö, milyen slideshowban?

JS:

$(document).ready(function(){

$("#myController").jFlow({

slides: “#mySlides”,

controller: “.jFlowControl”, // must be class, use . sign

slideWrapper : “#jFlowSlide”, // must be id, use # sign

selectedWrapper: “jFlowSelected”, // just pure text, no sign

easing: “easeInOutCubic”,

duration: 1000,

width: “420px”,

height: “230px”,

prev: “.jFlowPrev”, // must be class, use . sign

next: “.jFlowNext” // must be class, use . sign

});

})

PHP:

<a href="" rel="bookmark" title="">

<a href="" rel="bookmark" title="" class="learn_more">Read more...

Code:

elé szúrd be:

Code:

ahol X az események kategória ID-je.

Köszönöm szépen a segítséget. Jól gondoltam, hogy annál a résznél kell mahinálni, de sosem jöttem volna rá, hogy így. Viszont a gondom az vele, hogy a fejlécben van elhelyezve a slider, és ezzel a kiegészítéssel nem enged megjeleníteni semmi mást, csak a kiválasztott kategóriának megfelelő postokat, a slideren kívül. Más kategóriájú postokat még közvetlen hivatkozással sem lehet elérni. De közben megoldottam egy másik módszerrel a dolgot. Manuálisabb, de nekem így is megfelel.

Még egyszer köszi a segítséget.

ne feledd a (+) megnyomását! :rolleyes:

látod mano? ezért rühellem a pontrendszert…

nem rühellni vagy nem rühellni kell hanem használni :wink:

de most minden post után írjak nekik pü-t h mire való? (nem a sajátjaimról szoktam hanem mikor mást látom h megoldotta a thread-et és nem adnak rá semmit v a fórumba írnak THX hozzászólást)

ne írj annyit - úgyis csak idegesíted magad az utóbbi időben :wink: - és akkor kevesebbszer kell számon kérned! :rolleyes:

hát az utóbbi időben nem nagyon idegeskedek… max oda írok ahol valami értelmes dolgot látok… [sorry a sok off-ért]

'ChaosAngel' wrote on '2010-05-05:

... közben megoldottam egy másik módszerrel a dolgot...

Megosztanád velem, ezt a módszert, mert a hajam az égnek áll a fenti probléma miatt.

köszi előre