Sziasztok
Olyan bövítményt keresnék ami a képeket(legjobb lenne url-ből megadott képeket,tehát nem egy WP mappában) slideshowban 'lejátssza', a sidebarban (ha egy widget az még jobb). Ãtméretezi a megadott méretre a képeket(eddig a nextgen gallery tudja) és ha rákattintok egy képre akkor(pl. lightboxban) 'kihozza' nagyban.
Ha valaki tud ilyet, akkor egy linket,légyszi(a gombjaim a sok gugli kereséstől már lekoptak)
U.i.:valami nagyon egyszerű kellene, amit egy gyerek is tud használni.
Köszönöm(előre is)
clearbox nextgennel tud ilyet meg lightbox is
Köszönöm szépen , megnézem :)[attachment=48:2010-01-08_200850.jpg]
"[#10171] Nincs jogosultságod sem megtekinteni, sem letölteni ezt a csatolmányt. "
valahova máshova tedd fel légyszíves… pld a weblapodra
Nekem is ezt írta . Bocsi . Adni szerettem volna egy plusszt , de elértem a napi limitet . Ennyi van a képen
Szia!
Lehet,hogy már megoldottátok a kérdést,akkor annak írom le,aki,még keres ilyet.
http://gopi.coolpage.biz/demo/2009/10/27/horizontal-scroll-image-slideshow/
Ezen a lapon,kifejezetten sidebar-ba való slideshow-k vannak,letöltéssel,demoval,magyarázattal.
Én is innen tettem az oldalamra és igen egyszerű és működik is.
Köszönjük
Hi!
Horizontal scroll image slideshow haználtam ,de úgy 1-2 órája történt vele valami!
Ezt írja ki a slideshow helyén:
Warning: DOMDocument::load() [domdocument.load]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/content/…horizontal-scroll-image-slideshow.php on line 30
Kikapcsoltam minden plugint, újratelepítettem,de nem javult meg!
A hiba keletkezése előtt közvetlenül nem telepítettem plugint, viszont a bejegyzésekhez a platinum seo-hoz töltöttem ki a dolgokat, de szerintem az nem okozhatta.
Valakinek ötlete, hogy mit nézzek meg?
Köszi