Slideshow a sidebarban

Sziasztok

Olyan bövítményt keresnék ami a képeket(legjobb lenne url-ből megadott képeket,tehát nem egy WP mappában) slideshowban 'lejátssza', a sidebarban (ha egy widget az még jobb). Átméretezi a megadott méretre a képeket(eddig a nextgen gallery tudja) és ha rákattintok egy képre akkor(pl. lightboxban) 'kihozza' nagyban.

Ha valaki tud ilyet, akkor egy linket,légyszi(a gombjaim a sok gugli kereséstől már lekoptak) :slight_smile:

U.i.:valami nagyon egyszerű kellene, amit egy gyerek is tud használni. :wink:

Köszönöm(előre is)

clearbox nextgennel tud ilyet :slight_smile: meg lightbox is :slight_smile:

Köszönöm szépen , megnézem :)[attachment=48:2010-01-08_200850.jpg]

"[#10171] Nincs jogosultságod sem megtekinteni, sem letölteni ezt a csatolmányt. "

valahova máshova tedd fel légyszíves… pld a weblapodra :slight_smile:

Nekem is ezt írta . Bocsi . Adni szerettem volna egy plusszt , de elértem a napi limitet . Ennyi van a képen :slight_smile:

Szia!

Lehet,hogy már megoldottátok a kérdést,akkor annak írom le,aki,még keres ilyet.

http://gopi.coolpage.biz/demo/2009/10/27/horizontal-scroll-image-slideshow/

Ezen a lapon,kifejezetten sidebar-ba való slideshow-k vannak,letöltéssel,demoval,magyarázattal.

Én is innen tettem az oldalamra és igen egyszerű és működik is.

Köszönjük :slight_smile:

Hi!

Horizontal scroll image slideshow haználtam ,de úgy 1-2 órája történt vele valami!

Ezt írja ki a slideshow helyén:

Warning: DOMDocument::load() [domdocument.load]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/content/…horizontal-scroll-image-slideshow.php on line 30

Kikapcsoltam minden plugint, újratelepítettem,de nem javult meg!

A hiba keletkezése előtt közvetlenül nem telepítettem plugint, viszont a bejegyzésekhez a platinum seo-hoz töltöttem ki a dolgokat, de szerintem az nem okozhatta.

Valakinek ötlete, hogy mit nézzek meg?

Köszi