Slider beillesztése, sidebar javítása

Sziasztok!

Ismét elakadtam, és egy kis segítségre szorulok, remélem tudja valaki a megoldást!

Leszedtem a MeanMag WPPlus nevű témát, és kisebb változtatásokat szeretnék eszközölni rajta.

1. Egy Slider script-et szeretnék a logotitle-ben elhelyezni, de csak egy fekete pont jelenik meg. A megfelelő könyvtárakat, és kódokat beillesztettem a helyükre.

2. a sidebar nem jelenik meg, pedig lehet szerkeszteni.

Egyelőre ennyi. Keresem én is a hiba okát, de ha valki kapásból tudja, azt megköszönném!

Ha tudnál linket adni hozzá, akkor könnyebben tudnánk segíteni…

A megjelenésnek nincsen az adminban beállítások felülete?

Adnék szívesen linket, de valami nagyobb baj lehet!

Eddig localhoston próbálgattam, és csak ennyi volt a gond, most feltöltöttem egy szerverre és az admint is kinyírja (teljesen fehér képernyő az adminon és az indexen is).

Megjegyzem, localhoston működik a téma és az admin is!

A wp-config.php fájl elején feltehetően szemét van, ez okozhatja a fehér képernyőt. A wp-t telepítsd fel ismét, rendesen. Ne használj MS word, wordpad-et a szerkesztéshez.

Dreamweavert használok.

Este retelepítem,most sajnos dolgozok…

dreamw is tud mar utf 8 bom nelkul menteni (az ujabbak asszem cs4 ota)

Tehát jelenleg így néz ki:

Link

Localhoston teljesen másképpen fest…

A sidebar nem látszik és a postban van egy kép.

De a headerben lévő slider ugyanolyan fekete pont.

Látszik a sidebar. Ott van a weblap alján. :smiley:

Szerintem elszámoltad a szélességeket.

Igen, így volt! Köszi! :slight_smile:

Viszont a slider még mindig “néma”… :frowning:

A középső post megjelenítő sliderben sem jelenik meg kép. Adminban nincs a témához plusz és/vagy thumbnail beállítás.

Esetleg tud valaki ajánlani egy használható slidert, amit a header részbe tudok tenni?

Azokkal is babrálni kell, szerintem csak elnéztél valami. Menj végig a leírásán még egyszer, hátha tényleg csak ennyi a gond.

Úgy látszik nem szeret mindenféle képet, most, 2 nap elteltével egyszer csak megjelent a kép.

Köszi a segítséget!

A megoldásra is rájöttem már (na, nem most, 1 hónap elteltével):

FTP-n fel kell tölteni az “uploads” mappába a kívánt képet, és a bejegyzésbe illeszteni az elérését.

Ismét a segítségeteket szeretném kérni a meanmag sablonnal kapcsolatban!

A Recent Video részben szeretnék egy videót megjeleníteni, de nem akar összejönni…

Youtube-os videó linkjét kicseréltem a video.php-ban, de nem jelenik meg.

Ez az a sor:

Code:

<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/&hl=en_US&fs=1">

Erre:

Code:

<param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=T2JdzFqebLc&hl=en_US&fs=1">

Mit kellene még tennem?

Itt a link:http://www.debreceni-gombfoci.eu/

Előre is köszönöm a választ!

Quote:

meanMag support for youtube video post, choose video category on the admin panel, an when create a post create custom field and named it "postvideo" and the value is the youtube id ( eg. http://www.youtube.com/watch?v=RYnFIRc0k6E , take only RYnFIRc0k6E )

Ott van a letöltéskori read.me fájlban amit idéztem; nem kell átírni a video.php fájlt, hanem csak a /watch?v= utáni részt kell megadni a beillesztéshez.

Lehet én vagyok a buta, de nem igazán értem mit akar mondani a readme…

Győző!

Ha lehetséges írd már le légy szíves bővebben, mert nem nagyon értem, hogy mit is kellene csinálni…

Létrehozok egy bejegyzést postvideo néven, aminek az értéke a video /watch?v= utáni része?!

Hol lehet az értéket beállítani? Illetve a WP Plus adminban, ha variálni szeretném a kategóriákat, nem engedi.

Köszönöm!

Csinálsz egy kategóriát, aminek a neve (pl.): Videók.

Amikor egy bejegyzést írsz ebbe a kategóriába, akkor a bejegyzésnél az egyedi (saját) mező nevének azt adod, hogy postvideo, és a mező értékének adod a /watch?v= utáni részt.

Az is baj volt (az értetlenkedésem innen indult), hogy a frissítés miatt nem látszódott a mező rész…

Mennyivel egyszerűbb volt így!

Ezer hála!