Ismét elakadtam, és egy kis segítségre szorulok, remélem tudja valaki a megoldást!
Leszedtem a MeanMag WPPlus nevű témát, és kisebb változtatásokat szeretnék eszközölni rajta.
Egy Slider script-et szeretnék a logotitle-ben elhelyezni, de csak egy fekete pont jelenik meg. A megfelelő könyvtárakat, és kódokat beillesztettem a helyükre.
a sidebar nem jelenik meg, pedig lehet szerkeszteni.
Egyelőre ennyi. Keresem én is a hiba okát, de ha valki kapásból tudja, azt megköszönném!
Adnék szívesen linket, de valami nagyobb baj lehet!
Eddig localhoston próbálgattam, és csak ennyi volt a gond, most feltöltöttem egy szerverre és az admint is kinyírja (teljesen fehér képernyő az adminon és az indexen is).
Megjegyzem, localhoston működik a téma és az admin is!
A wp-config.php fájl elején feltehetően szemét van, ez okozhatja a fehér képernyőt. A wp-t telepítsd fel ismét, rendesen. Ne használj MS word, wordpad-et a szerkesztéshez.
meanMag support for youtube video post, choose video category on the admin panel, an when create a post create custom field and named it "postvideo" and the value is the youtube id ( eg. http://www.youtube.com/watch?v=RYnFIRc0k6E , take only RYnFIRc0k6E )
Ott van a letöltéskori read.me fájlban amit idéztem; nem kell átírni a video.php fájlt, hanem csak a /watch?v= utáni részt kell megadni a beillesztéshez.
Csinálsz egy kategóriát, aminek a neve (pl.): Videók.
Amikor egy bejegyzést írsz ebbe a kategóriába, akkor a bejegyzésnél az egyedi (saját) mező nevének azt adod, hogy postvideo, és a mező értékének adod a /watch?v= utáni részt.