Sziasztok.
Lassan egy órája tekergetem a beállításokat, de nem találom a megfelelőt.
Ezt a figyelmeztetést kaptam:
“FIGYELMEZTETÉS!!!
Az oldalatok könnyen törhető a következő linken keresztül:
http://xxx.hu/wp-content/plugins/simple-forum/editors/tinymce/plugins/tinybrowser/upload.php
Innen tönkretehető az egész oldal.”
Szeretném kikapcsolni ezt a plugint (4.1.2-es verzió), de nem találom. Ezért ideiglenesen kikapcsoltam a fórumot. Kérlek segítsetek, hogyan tudom a fenti plugint kikapcsolni, illetve hogy-e nélkül csak médiát nem lehet feltölteni ugye?
A bejegyzések forgalma továbbra is zavartalan lesz?
A segítségeteket előre is köszönöm.
Kicsit zavaros ez nekem. Szóval letörölted az oldalt? A letörölt oldalról akarod letörölni a fórumot?
Nem. Működik az oldal, csak kikapcsoltam a fórumot ideiglenesen. Mert a fórumon a feltöltés plugint nem tudom kikapcsolni. Ebben kértem segítséget.
Ezt látod bejelentkezés nélkül a megadott linken:
http://kepfeltoltes.hu/100308/forum_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kicsit zavaros ez nekem. Szóval letörölted az oldalt? A letörölt oldalról akarod letörölni a fórumot?
Én úgy tudom, hogy nem valami szerencsésen megírt plugin ez. Én nem használnám a helyedben. Több sebből vérzik…
Egyelőre nem tudok jobbat, és nagyjából működik is (nem értek hozzá, nem tudok másikat feltenni, és már van benne több bejegyzés is). Esetleg valami áthidaló megoldás?
Én úgy tudom, hogy nem valami szerencsésen megírt plugin ez. Én nem használnám a helyedben. Több sebből vérzik...
Mintha kicsit nem értenétek egymást…
Gyurci is azon van, hogy “kikapcsolja” ezt a plugint…
Szóval hogy került az oda? Wordpress bővítmények közé kellett feltölteni, mert akkor ott kell törölni. Különben meg nem tudom…
Ja, vagy én nem értem, hogy miről van szó? László, te az egész Simple Press fórumról beszéltél, hogy nem kéne használni?
Persze! kb. már értem, hogy miről beszél
de nem világos még mindig teljesen.
Sajnos nem tudom jobban elmagyarázni. Amit küldtem képet azon az látszik, hogy mindenféle bejelentkezés nélkül bármit fel lehet tölteni az oldalra. Ezért a fájlok feltöltését szeretném kikapcsolni a Simple Press fórumban, de nem találom hogy hol kell…
Ebben kértem segítséget.
Persze! kb. már értem, hogy miről beszél :) de nem világos még mindig teljesen.
töröld ki azt a fájlt például… 
Melyiket is? 
töröld ki azt a fájlt például... :)
NA akkor újra… átnéztem a fejlesztői oldalát. Az a verzió, amit te használsz, már elavult, 4.2.0 -nál járnak. Ha frissítesz, akkor megoldódik a probléma!
Kitöröltem az upload.php-t. Most nem elérhető az megadott link. Ez milyen feltöltéseket korlátoz a médiafájlokon kívül?
töröld ki azt a fájlt például... :)
Köszönöm. Ezt tudom, csak fogalmam nincs, hogy-hogy fognak megmaradni a fórum bejegyzések, ezért nem merek belevágni.
NA akkor újra... átnéztem a fejlesztői oldalát. Az a verzió, amit te használsz, már elavult, 4.2.0 -nál járnak. Ha frissítesz, akkor megoldódik a probléma!
Megmaradnak!
De ahhoz nincsen automatikus frissítés. Csak ráhúzni lehet az ftp-n. Nem fogom felülírni a fontos beállításokat, bejegyzéseket?
Megmaradnak!
De a bejegyzések, beállítások mysql-ben tárolódnak. Ezek meg fájlok! Csinálj mentést előtte!
Egyelőre úgy néz ki, hogy a vigyorikon kívül minden működik. Azokat viszont nem találja. Pedig jó helyen van minden. 
De a bejegyzések, beállítások mysql-ben tárolódnak. Ezek meg fájlok! Csinálj mentést előtte!
valószínű a fórum beállítások menüjében újra be kell állítani, hogy legyenek “vigyorok” (akkor is, ha úgy látod, ott be van állítva)
Megcsináltam a tesztoldalamon a frissítést, csak a vigyorik hiányoztak. Most megcsináltam ugyanazt éles oldalon, és a fórumom már a multé…
valószínű a fórum beállítások menüjében újra be kell állítani, hogy legyenek "vigyorok" (akkor is, ha úgy látod, ott be van állítva)