Sziasztok!
Egy olyan észrevételem lenne, hogy a single vagy multiple TinyMCE esetén is fenn áll az egyik oldalnál az, hogy nem jeleníti meg a beszúrt táblázat vonalát, hiába adok értéket a bordernek. Lehet, hogy a sablon css résszében van valami, ami hiányzik vagy amit át kellene írni? Milyen megoldásokat javasoltok?
Köszi!
Érdekességként annyit, hogy a régi mozillában megjelníti a bordert, az újabban és explorerben nem. Kellene valami szabvány kód a css-be?
Adott css-nél csak külső bordert jelenít meg, td-t és tr-t nem:
#table {
border: solid 2px #000000;
border-collapse: 1px #000000;
table-layout: auto;
padding: 1px #000000;
}
Miért lehet?
#table {
border-collapse: 1px #000000;
}
Miért lehet?
Azért, mert a table -n belül a td -nek is meg kell adni a “css” tulajdonságait…
Egy példát összedobva:
.t_design{
border-collapse:collapse;
}
.t_design td{
border: solid 1px #000000;
padding:20px;
}
| Valami1 | Valami2 | Valami3 |
| Valami4 | Valami5 | Valami6 |
Itt megmondjuk neki, hogy a table css osztály neve: t_design és azt is megmondjuk, hogy az ilyen table-n belüli td elemek szélei milyenek legyenek és a paddingot is megadtam, csak úgy.
Ahogyan te csináltad, az csak a table (a benne lévő elemekre nem) -re adja meg a css tulajdonságait.
.t_design{
border-collapse:collapse;
}
.t_design td{
border: solid 1px #000000;
padding:20px;
}
Valami1
Valami2
Valami3
Valami4
Valami5
Valami6
Itt megmondjuk neki, hogy a table css osztály neve: t_design és azt is megmondjuk, hogy az ilyen table-n belüli td elemek szélei milyenek legyenek és a paddingot is megadtam, csak úgy.
Ahogyan te csináltad, az csak a table (a benne lévő elemekre nem) -re adja meg a css tulajdonságait.
Köszi, így már működik!
igaz, kezdetekben a sidebart valamiért arrébb dobta, de töröltem egy kis tartalmat, és máris jó lett.