Sziasztok!
Most telepítettem próbaképp freeweb.hu-ra a wordpress-t és sablon szeretnék beállítani. Le is töltöttem egyet. Viszont mikor feltöltődik utána kéri a szervernevét, felhasználónevet és jelszót. Szervernévhez az ftp elérési útvonalat adtam meg(ftp2.freeweb.hu) felhasználónév és jelszóhoz pedig a tárhely adataimat. Mikor rányomok a továbbra akkor ezt a hibaüzenetet kapom: “Hiba: Nem sikerült csatlakozni a kiszolgálóra, ellenőrizni kell a beállított adatok helyességét.”
Szerintetek mi lehet a gond?
Az hogy nem jok az adatok amiket megadtál. A másik pedig, hogy szerintem ilyen ingyenes tárhelyre nem lehet igy telepiteni sablont. Próbáld meg simán ftp-vel.
Köszi, már jó is lett!
Sziasztok!
Kezdők vagyunk a kollegámmal, van egy kis problémánk: sablont probálunk feltelepiteni ftp-nkre, de nem engedi. (lsd csatolmány)
Nem tudjátok miért?
Köszönjük,
Kati
Nem jó adatokat adtok meg. Másik, hogy nem engedi a szerver igy telepiteni. Lépjetek be total commanderrel az ftp-re és másoljátok a sablont a wp-content/themes mappába és aktiváljátok a megjelenítések fül alatt.
Megprobáljuk! Köszönjük szépen a választ! Kati
Szia! Köszi a segítséget, biztos nagy hülyeséget kérdezek:
Az ok hogy bemásoljuk a sablont a wp-content/themes mappába és aktiváljuk, de hogy-honnan tudjuk letölteni? Mivel csak telepítés meg előnézet lehetőség van.
köszi
Ezt a témát innen lehet letölteni.
Amikor a telepítésre kattintasz, akkor letölti a rendszered automatikusan, aztán majd eldöntöd, hogy bekapcsolod-e vagy sem.
Köszi a segítséget így már ok.