Van egy “kis” problémám. Hogyan tudnám azt megoldani, hogy a sidebarban lévő widgetek egy részét (nem mindet) csak regisztrált felhasználók láthassák?
Előre is köszönöm, ha van ötlete valakinek!!
Tovább olvasgattam… annyi megoldást sikerült kisütnöm, hogy jelenleg a nem regisztráltak elől az egész sidebart láthatatlanná tettem (úgy tűnik, hogy működik és nem omlott össze …)
az eredeti kód:
az új:
Ez most egy sablonomnál van kipróbálva, ami egy sidebaros. Úgy tűnik, hogy működik.
Próbáltam volna okosabb lenni és ezt a sort beirni a functions.php-ba ... és meglepődtem, mert a WP - ugyan csodálkozva, hogy miért kérek én tőle ilyen marhaságot, de engedelmesen - kitette a teljes sidebart a Vezérlőpult tetejére :D :D úgyhogy kitöröltem.
Nem lehetne ezt valahogy elegánsan egy menetben a functions. php-ba beirni neki, hogy ne kelljen minden sablon file-ba külön beirni??? Szerintem biztos lehet, csak nekem fogalmam sincs róla, hogy ... mert igy nem volt igazán patent :blink: Rém hülyén nézett ki a css nélküli sidebar a Dashboard tetején :D :D
A user_logged_in-nel jofele keresgelsz. Most igy telefonrol nem allnek neki megfejteni a talanyt, de ha reggelig nem lesz szerencses megfejto, holnap utananezek.
köszi
Nah, a következőre tudok gondolni így elsőre. A functions.php-ban elvileg van egy register_sidebar dolog, amiben van egy
jellegű sor. Namost, ha más 'name' paraméterrel létrehozol egy másik sidebart (magyarul lemásolod az egész register_sidebar-miskulanciát, csak kicseréled a name paramétert valami más névre /a példa kedvéért legyen "loggedin"/ - ezzel gyakorlatilag klónozod a már meglévő oldalsávod) és azt a már általad kitalált user_logged_in-nel meghívod a sablonfájlokban közvetlenül a másik sidebar alatt (vagy felett) ilyen módon:
A megalkotott "loggedin" sidebarba pedig elméletileg a widget-kezelőben simán be tudod majd hajigálni azokat a widgeteket, amiket csak a logged_in-nel akarsz megjeleníteni.
Elméletben nem csak működőképes, hanem brilllliáns is az ötlet. Gyakorlatban meg mindjárt kipróbálod... :P
Elméletben nem csak működőképes, hanem brilllliáns is az ötlet. Gyakorlatban meg mindjárt kipróbálod... :P
Egy BuddyPress projektben használok ilyet, működik.
Gyakorlatban meg mindjárt kipróbálod... :P
Hát most épp erősen próbálkozom. De egy olyan témát választottam, amin van egy 3 részes dinamikus sidebar, úgyhogy egyenlőre még ő áll nyerésre :D :D
Asszem, visszamegyek egy default jellegű sablonhoz :)
Bármire is jutok, Te mindent megtettél, úgyhogy köszike :)
Nem adom fel, hogy valami használható kódátirással megoldjam, de hétvégén majd valami egyszerűbb sablonnak esek neki
Közben a párom viszont talált egy plugint, amivel - úgy tűnik - megoldható egy csomó dolog láthatóságának változtatása meg még egy rakat egyéb dolog. Annyi minden küyüt lehet vele állitani, hogy itt el se tudom mondani (na, ne negyzoljak, mert én még fel se pakoltam), de a párom már használja. Itt a linkje, akit érdekel, érdemes beleolvasgatni a leirásába, hogy miket tud
http://wordpress.org/extend/plugins/widget-logic/