Sidebar reklám plugin

Sziasztok!Igazából fogalmam nem volt hol tegyem fel a kérdést…Adott a sidebar…ami nekem nem tetszik, reklámokat akarok oda rakni bele abba. :slight_smile:tegnap fogtam töröltem a siderbar rész azt indexből…is…és maradt a wrap. :smiley:Aztán feltöltöttem reklámokkal…ez tökjó, meg én megtom csinálni így, de kedves megrendelő aztmondta, hogy ő akarja buherálni menüből(admin menü) a reklámokat és legyen magyar menüje.Létezik erre akár magyar akár angol plugin amit még ép ésszel fel is lehet fogni, meg használni, meg a magyarosítása sem több 1-2 óránál?Köszi a segítséget előre is! (az se baj ha nem csak reklámokat lehet betenni ezzel a pluginnal hanem bármit)

Ilyesmire gondolsz? http://www.tutorial.hu/add-html-block-to-wordpress-post/


'Farkas wrote on '2009-09-10:
Ilyesmire gondolsz? http://www.tutorial.hu/add-html-block-to-wordpress-post/
Köszönöm, kipróbálom! :rolleyes:

'Farkas wrote on '2009-09-10:
Ilyesmire gondolsz? http://www.tutorial.hu/add-html-block-to-wordpress-post/Hmmm.. mit cseszhettem el ha nincs reklám a sitebarban? Sitebar inkludolását törölnöm kéne?

Mert amúgy mindent úgy csináltam ahogy le van írva.

'roliika82' wrote on '2009-09-10:
Hmmm.. mit cseszhettem el ha nincs reklám a sitebarban? Sitebar inkludolását törölnöm kéne?

Mert amúgy mindent úgy csináltam ahogy le van írva.
Wááá..nem tettem bele reklám blokkot... :D :wacko:

Éppen akartam mondani, hogy a gép is csak ember, csak éppen nem téved: azt csinálja, amit mondanak neki. :smiley:

Az e-commerce-es kérdésem meglesnéd? Hátha tudsz valami okosat mondani arra is.http://forum.word-pr…ig/page__st__20Amúgy ezzel a reklám pluginnal egy a bajom…aki majd az oldalt használja (weboldalnak alakítom át) nem tud majd betenni új reklámok, és ez az 1 fog ismétlődni (asszem).

Nem azt mondtam, hogy ezt használd, csak kérdeztem, hogy ilyesmire gondolsz-e?Menj el a http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=adsense oldalra, és válogassál… :slight_smile:Természetesen, láttam a kérdéseidet, de itt nálam sokkal hozzáértőbbek vannak, akik majd válaszolnak. :wink: