Üdv!
Van egy problámám. Az oldalam témáját (sablonát, vagy design-ját, ahogy aki akarja mondani…) egy előre elkészített stílusból írtam át, magyarosítottam (merthogy angol volt), és amikor feltöltöttem FTP-vel, megjelent a tartalom alatt is a sidebar, nem csak ott, ahová tervezték, szóval bal oldalra…Amikor újra átnéztem az index fájlomat, kiszedtem belőle a <?php get_sidebar(); ?> részt, és oldalt el is tűnt, de alul megmaradt. Azzal is próbálkoztam, hogy egyszerűen kitöröltem a téma könyvtárálól a sidebar.php fájlomat, amiben ott van a tartalom, - mert nem widgetekkel oldom meg - és még így is ott maradt alul a sidebar, holott az egész sidebar.php-t töröltem. Mi lehet a baj?
Ha kell, az oldalam: http://ultimatekylie.comze.com/
És ha kell, csatolom a php fájlokat. Előre is köszönöm.
Úgy emlékszem, hogy ezen a fórumon nagyon kevés a gondolatolvasó
Segítened kell, amennyiben választ szeretnél kapni. Elsőre, melyik themet sablont írtad át.
Innen írtam át a Starszz Wordpress Theme #4 témát. Csatoltam az én általam átírt témát, remélem megjelenik.
Feltettem az eredeti sablont, teli van hibaüzenetekkel. Szerintem ez sablon hibás, vagy csak egyszerűen nem szereti wp 3.3. Én a helyedben másikat választanék