sidebar-login

Sziasztok!Én új vagyok, most ismerkedem ezzel a fantasztikus programmal és a kiegészítőivel.http://blue-anvil.com/archives/wordpress-sidebar-login-2-optimised-for-wordpress-26#more-127Segítségeteket szeretném kérni, a sidebar-login plugin telepítésénél nem értem a negyedik lépést, mit kell ezzel tenni? Hova kell ezt <?php sidebarlogin(); ?> be írni?

Ha valaki segítene azt nagyon szépen megköszönném.Üdv.:

ImreInstallation Instructions


 1. Unzip and upload the php file to your wordpress plugin directory
 2. Activate the plugin
 3. For a sidebar widget: Goto the design > widgets tab - Drag the widget into a sidebar and save!
 4. To use the template tag: Add <?php sidebarlogin(); ?> to your template.

A /wp-content/themes könyvtárban lakik az a sablon amit éppen használsz.Ha nem a 3. lépés szerinti módon használod a bővítményt (vagyis, ha nem a widgetet kapcsolod be), akkor használhatod a 4. lépés szerinti módot is, vagyis a használt sablonod fájljába kell beilleszteni - az általad kívánt megjelenítés helyére - a


Code:kódsort.

Összefoglalva: Választásod szerint a bővítmény widgetét kapcsolod be, vagy a használt sablonba közvetlenül beillesztett kódsort használsz. (Ez a lehetőség gyakorlatilag majdnem az összes bővítmény használata esetén lehetséges)

Köszönöm szépen a segítséget, akkor jól csináltam és mégsem működik, fel tettem egy másik blogba ott tökéletesen működik, lehetséges? hogy a sablonnal van valami gond?Közben rájöttem, hogy itt egy kicsit offtopik voltam, Bocsánat…

Szívesen.Igen, előfordul, hogy valamelyik sablon összeveszik valamelyik bővítménnyel. Ha egy bővítményt felteszel, bekapcsolod, és nem okoz hibát :), de nem jelenik meg ott ahol szeretted volna, akkor
 • győződj meg róla, hogy a bővítmény kompatibilis-e a használt wp-verzióddal
 • mindig ellenőrizzed, hogy tényleg bekapcsoltad-e, és abban a blogban kapcsoltad be, ahol szeretted volna, hogy működjön :wink:
 • lépésről lépésre haladva követted-e a bővítmény használati útmutatóját?
 • biztosan elmentetted-e a sablonon végzett szerkesztésedet?
 • mikor megnéznéd az eredményét, előtte ürítetted a böngésződ cache tárolóját?  Ha ezek után is gond van, akkor kapcsold ki az összes bővítményt, és csak az új bővítményt próbáld ki.

  a.) ha működik, akkor kapcsold vissza egyenként a bővítményeket, és figyeld meg, hogy melyik bekapcsolása után van a gond

  b.) ha nem működik, akkor próbáld meg az alapsablonnal

  ba.) ha azzal működik, akkor a választod sablonod a hibás, cserélni kellene (vagy felderíteni a hiba okát :))

  bb.) ha azzal sem működik, akkor a bővítmény a bajok okozója - ki vele! :wink:  U.i.: A topic áthelyezésre került, így megszűntél OFF lenni. :slight_smile:

Farkas Győző wrote:

A /wp-content/themes könyvtárban lakik az a sablon amit éppen használsz.

Ha nem a 3. lépés szerinti módon használod a bővítményt (vagyis, ha nem a widgetet kapcsolod be), akkor használhatod a 4. lépés szerinti módot is, vagyis a használt sablonod fájljába kell beilleszteni - az általad kívánt megjelenítés helyére - a

Code:kódsort.

Összefoglalva: Választásod szerint a bővítmény widgetét kapcsolod be, vagy a használt sablonba közvetlenül beillesztett kódsort használsz. (Ez a lehetőség gyakorlatilag majdnem az összes bővítmény használata esetén lehetséges)

Talán pontosítanám, hamár azt írtad, hogy kezdő vagy.


Ezt a sidebar.php-ba illeszd bele, biztos ami biztos a beveztő div-ek elé, mielőtt következne a:
Én kézzel beírt logint használok párom oldalain. (működését az alul lévő linkek bármelyikén megláthatod)

A kód pl. a foltvarazs.hu-n:

Quote:
  Szia, !


  [/list]
   = 1 ) { ?>


   [*]<a href="/wp-admin/post.php">Bejegyzés írása


   = 1 ?>

   [*]<a href="/wp-admin/profile.php">Profil

   [*]<a href="/wp-login.php?action=logout&redirect_to=">Kijelentkezés

   [/list]
   Bejelentkezés   Ha Te sem szeretnél lemaradni a folyamatosan bűvülő információkról, az újabb termékekről, ha szeretnél értesülni az akciókról, újdonságokról, regisztrálj a Foltvarázs-levelkre!

    <form action="/wp-login.php" method="post">

    Felhasználónév:

    <input type="text" name="log" id="log" value="" size="18" />

    Jelszó:


    megjegyez
    <input type="hidden" name="redirect_to" value=""/>
    [*]<a href="/wp-register.php">Regisztráció

    [*]<a href="/wp-login.php?action=lostpassword">Elfelejtett jelszó?

    [/list]

T_H wrote:

..
Köszi a kódot!

a kijelentkezés viszont nem jó.

Jó estét kívánok!

Nem értek a php-hoz, valamennyire átlátom, de elakadtam a sidebar login pluginnel. Van egy mező, hogy adjuk meg, milyen funkciók legyenek bejelentkezés után, és oda van írva, hogy


Quote:

One link per line. Note: Logout link will always show regardless. Tip: Add |true after a link to only show it to admin users. If you add a further |USER LEVEL the link will only be shown to users with levels equal to or greater than those defined. See http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities for more info on roles and Capabilities.


You can also type %USERNAME% which will be replaced by the user's username

Nos, nekem arra lenne szükségem, hogy mondjuk a 3-mas szinttől jelenjen meg új bejegyzés hozzáadása, illetve az adminfelület, de sehogy sem értem, hogyan kell a |user level_3 jelölést beilleszteni a kódba.

Tudnának segíteni?


Köszönettel, kuvik

Szia Kuvik!Én nem ismerem ezt a sidebar logint, tehát lehet, hogy most hüleséget fogok irni … Mi lenne, ha megpróbálnád a Theme My Login plugit … nem lehet, hogy az jó lenne Neked? Mert azt viszonylag könnyű beállitani … :unsure:


'varnyu' wrote on '2010-05-09:
Szia Kuvik!

Én nem ismerem ezt a sidebar logint, tehát lehet, hogy most hüleséget fogok irni ... Mi lenne, ha megpróbálnád a Theme My Login plugit .... nem lehet, hogy az jó lenne Neked? Mert azt viszonylag könnyű beállitani ... :unsure:

Kipróbálom, köszi