Udv WP fanok
Lenne nekem is egy kerdesem megpedig a sidebarral kapcsolatban.Nagyon idegesito es szamomra felesleges is a sidebaron levo kategorizalas menu.
Van ra lehetoseg hogy eltuntessem onnan?
szerk.:azert irtam ekezetek nelkul mert veluk igy nez ki:
K?sz?n?m

Minden sminknek lehetőség van akár az admin panelen keresztüli szerkesztésére is. Ami neked kell, az a sidebar.php-ben található wp_list_cats() függvény és a hozzátartozó dolgok (argumentumok, formázás, stb) eltávolítása.
Kšszšnšm holnap ki is pr—b‡lom
sorry nem tom miert nem jeleniti meg az ekezetes karaktereket normaisan 
Milyen oprendszer, bongeszo?
OS X, Safari
Miert csak ez a forum?
A tippem az, hogy a karakterkodolas beallitasa a bibi. Kapard elo, hatha tenyleg.
Nalam Central European ISO-8859-2 beallitason van.
Most ok!
Thanks
Sziasztok!
A sidebarral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Saját építésű sablont használok. Milyen módszerek vannak arra, hogy az 1 oszlopos sidebar helyett 2 oszloposat tudjak használni. Milyen kódot kellene beillesztenem avagy elég lenne csak ha a jelenlegit lemásolnám más néven, konkrétan a kódra gondolok. Pl. egy másik div-ben és más néven!?
Eddig ennyi szerepel a sidebar.php-ben:
Valaki biztosan okosabb a témában és kisegít. :)
A helyre, ahova a másik sidebart tenni szeretnéd a dynamic_sidebar() függvénynek a sidebar számát írod, vagyis 2. Valahogy így:
<?php if (function_exists(‘dynamic_sidebar’) && dynamic_sidebar(2)) : else
>
<?php if (function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2)) : else
>Sajna így sem jó, vagy talán rosszúl írtam valamit?
Ezt a hibaüzenetet kapom a sidebar helyén:
"Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/webuser/c/codee47/codeedesign.hu/blog/wp-content/themes/codeetemplate/sidebar.php on line 14"
Próbáltam külön
közé tenni de nem segített. Mintha a lezárással lenne valami gondja de nem értem egészen.?[/list]
a functions.php-ban deklaralni kell es masik sidebart is…
ugyteheted meg hogy a register_sidebar functiont ugy ahogy van duplikalod (=
Köszönöm Zoli de már sikerült csak bunkó módon nem írtam be a megoldást amit most pótolok.
A functions.php-ben deklarálni kell mind a 2 sidebart ahogy Zoli mondja, valahogy így:
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array('name'=>'Sidebar 1',));
?>
<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array('name'=>'Sidebar 2',));
?>
Aztán pedig a sidebarban vagy ahova szeretnéd tenni meg kell hívni:
Természetesen a "class" értékeket (amik a formázásért felelősek és a css-ben találod őket) a sajátodra kell cserélni. És máris két (vagy több!) oldalsáv virít az oldaladon.
Remélem tudtam segíteni.