Sziasztok!
Egy olyan kérdésre szeretnék választ kapni, hogy hogy tudok sidebar alá, egy másik sidebar-t lerakni?
Tehát van mondjuk 3 sidebar-om és szeretnék egy 4. sidebar-t berakni az első sidebar alá.
Milyen lehetőségeket ismertek ez ügyben, egyáltalán megoldható-e?
Én arra gondoltam, hogy mondjuk a 4 sidebar-t addig tologatom, pozicionálom, hogy végül “leugorjon” az 1. alá.
Előre is köszi a választ!
Vagy ha ez megoldhatatlan,
akkor valami olyasmiben kéne segítség, hogy egy sidebbar-on belül az
- widgethez más stílust tudjak hozzá rendelni, mint az utána berakott 2. widgethez.
Nem megoldhatatlan, amennyiben tudsz html/css-ül.
Leírásod alapján úgy tűnik, a blogod alap-dízájnja olyan, hogy
|
tartalom
|-sidebar-|-sidebar-|-sidebar
Azt a 3 sidebar-t ott valamiféle div-nek kell együtt tartani, egyébként szétesnének.
Ha bezárod a divet és utána megint megnyitsz egy ugyanolyant, DE a benne levő 3 div nélkül, akkor máris van egy 4-ik sidebar, ami elméletileg épp olyan széles, mint a felette levő 3:
|
tartalom
|-sidebar1-|-sidebar2-|-sidebar3-|
|
|
sidebar4
|
Abban meg aztán használhatsz más stílust is, ha akarsz, ámbátor az az 1-2-3-ban is lehetséges. Elméletileg.
Elméletben nincs különbség az elmélet és a gyakorlat között. A gyakorlatban van. :D
Először is köszi a választ!
Jó ez az ábrázolás én így gondolnám:
|-sidebar1-|
tartalom
|-sidebar2-|-sidebar3-|
|-sidebar4-|
tartalom
|-sidebar2-|-sidebar3-|
|-sidebar4-|
tartalom
|-sidebar2-|-sidebar3-|
és a sidebar 4 mellet folytatódna tovább lefelé a tartalom, a sidebar2, és a sidebar3. Én valahogy ezt szeretném megvalósítani, vagy ha az egyszerűbb, akkor csak ez lenne
|-sidebar1-|
tartalom
|-sidebar2-|-sidebar3-|
|-sidebar1-|
tartalom
|-sidebar2-|-sidebar3-|
|-sidebar1-|
tartalom
|-sidebar2-|-sidebar3-|
De más más style-t tudok megadni 1. sidebarban a widgeteknek... :)
Elvileg a hozzállás ugyanaz:
meg kell ismételni a sidebar1 kódját közvetlenül alatta a megfelelő módosításokkal
meg kell csinálni az új widget-területet a functions.php-ban
style.css-ben meghatározni a stílusokat
Megint hangsúlyoznám, hogy ez egy elméleti megközelítés, merthogy fogalmunk sincs, hogyan van kódolva a sablonod!
Ha tudsz HTML-t és CSS-t kódolni, akkor ennek alapján elindulhatsz.
Jó rendben.
Köszi a választ!