shortcut icon

Üdvözlet!

Első WordPress oldalammal ismerkedem (nyűglődöm). Témákat (sablonokat) teszek fel és veszek le. Az egyik ilyen témának a levétele után is (erőszakosan) ott ragadt a a faviconja. Ki szeretném törölni, vagy a helyére másikat :slight_smile: Html-ben rögtön tudnám, hogy a -ek között keresnem kell egy ilyen sort:

Code:

De a php teljesen új nekem. Fogalmam sincsen melyik file-ban keressem ezt a fránya sort (illetve melyik images könyvtárban a favicont-t). Gyanakodtam a header.php-ra, de ott sem találom (a Twentyten téma van most csak fent az oldalon)

Előre is köszönöm a választ!

PS: szorgalmasan kutakodtam a topicok között, de erre nem találtam megoldást, ezért az új topic

header.php, functions.php Ebben a kettőben lehet.

a böngésző cache-ét ürítsd és ctrl+f5-tel frissítsd az oldalt, akkor el kell tűnnie a beragadt ikonnak.

'codee47' wrote on '2011-02-02:

header.php, functions.php Ebben a kettőben lehet.

Köszönöm a gyors választ!

A header.php -ben már néztem ott nincs. Most megnéztem a functions.php-t. Ott sem találok ilyet :(

Evidensnek gondolom, hogy a themes könyvtárban kell keresnem. Lehet, hogy tévedek?

Egyáltalán ezt a sort kell keresnem:

Code:

Vagy valami mást?

'mano' wrote on '2011-02-02:

a böngésző cache-ét ürítsd és ctrl+f5-tel frissítsd az oldalt, akkor el kell tűnnie a beragadt ikonnak.

Itt is köszönöm a gyors választ!

Ürítettem, kivéve az űrlaptárat és jelszavakat.

A favicon maradt ahol volt :(