Shopperpress

Ez is azok közé tartozik ami lényegében egy bőr, de olyan mértékű a változás ami majdnem pluginná teszi.érdekességei, például hogy a url rewrite-ot rendesen elkezeli ékezetes terméknévnél is, teljes webáruház funkció, bár a reg nélküli vásárlást nem támogatja.http://www.shopperpress.com/Tehát bőrnek kell telepíteni.

A bejegyzés jelenik meg termékként (teljes a szerkesztési szabadság)

a csomagban van egy pdf ami részletesen leírja a használatát.

4-5 variációban is letölthető (elrendezés) Így elég a személyre szabáshoz pár sor css-t módosítaniRemélem hasznos lesz

Mi az a bőr?

“bőr” - ejsze a ‘skin’ magyarosítása… sok tartalomkezelő rendszer (CMS) skin-nek nevezi a front-end megjelenítését, azt, amit a WP-irodalom theme/sablon gyanánt emleget.

Szóval, mielőtt valaki rohanna ezt a bővítményt kipróbálni: tényleg nem bővítmény, hanem egy olyan sablon, amelybe néhány extra funkciót építettek.

Az ingyenes verzióban semmi különleges, inkább csak a 49 dolláros, fizetős verziónak a demója (bemutatója).

Sziasztok!Elkezdtem használni a shopperpress-t.

Azt vettem észre, hogy amikor módosítok egy terméken, akkor a frissítés gomb megnyomása után az adatbázisba beilleszt egy új sort úgy, hogy megadja a legelőször létrehozott sor azonosítóját, mint szülő elemet.

Ha kitörlöm ezt az új sort akkor a módosítás megmarad.Az lenne a kérdésem, hogy ki lehet küszöbölni valahogy, hogy ne illesszen be egy új sort, amikor frissül egy bejegyzés?

Vagy minden egyes frissítésnél törölgetni kell majd az új sorokat az adatbázisból?Üdv.: Feritas

Ha jól értelmezem, akkor te a WP Revision funkciójára gondolsz. Itt olvashatsz róla, illetve tudhatod meg, hogy hogyan lehet törölni/korlátozni: WP Revision

Igen, köszi a választ.