Kettőről leírtad, hogy nem ehhez való. Az elsőre meg azt írtad, hogy PHP tudás szükséges hozzá, amivel te nem akarsz foglalkozni.
Én csak annyit írtam, hogy nem valószínű, hogy valaki itt akár több órán keresztül lépésről lépésre leírja neked, hogy melyik fájlba, melyik sort hogyan módosítsd, majd vár arra, hogy te megcsináld, teszteld és leírd az eredményt, ha pedig nem jó, akkor újra elölről.
Woo-ban amúgy is elég sok módosítást szoktak végrehajtani minden verzióban, a template fájlok is változnak, az sem könnyíti meg a dolgot.
Ezzel szemben, ha adsz hozzáférést egy olyan webfejlesztőnek, aki Woo webshopokkal foglalkozik napi szinten, akkor ő valószínű kevesebb mint 1 óra alatt megoldja a problémádat.
Innentől persze a te döntésed, hogy megvárod hátha itt leírja valaki nagyon részletesen a PHP módosítás menetét, hogy meg tudd csinálni te is, vagy megbízol valakit a munkával. Ha mindenképp te szeretnéd csinálni, és van rá időd meg energiád, akkor “PHP alapok kezdőknek” kifejezés a Google-be, és szerintem meg lehet tanulni pár nap vagy hét alatt egy alapvető szinten, nem olyan bonyolult, amivel már lehet meg tudod csinálni a link alapján.
Az is lehet, hogy valaki bővítményt is tud ajánlani, amivel meg lehet csinálni, de az meg szinte biztos, hogy prémium bővítmény lesz, mert Woo-hoz a legtöbb fizetős kiegészítő.