Sexy bookmark

Sziasztok!Kerestem ehez hasonló bejegyzést, de nem leltem nyomát. Nemrég kezdtem csak a wordpressel foglalkozni. Korábban XHTMl oldalakat csináltam css formázással. Van némi javascript és icipici php ismeretem is, bár utobbi elhanyagolható. Nah de kezdjek is hozzá.

Letöltöttem egy sablont és azt kezdtem el alakítgatni. A css-el semmi gondom nem volt, a köztes kódokat, pedig végülis csak másolgatni kezdtem, így sikerült a megfelelő kinézetre alakítgatnom. Ezzel nincs is gondom. Azonban a wodpress.org-on találtam ezt a “sexy bookmarks” plugint és úgy gondoltam, hogy jól mutatna az oldalon, pláne a tartalom miatt. Letöltöttem --> kicsomagoltam --> feltöltöttem, és (legnagyobb sajnálatomra) aktiváltam is a plugint. Ekkor jött a gond, ugyanis azóta az admin felületen nem tudok semmit sem szerkeszteni. Belépni még be lehet. A bal oldalon ott van még az admin menü, de a jobb oldalo szerkesztők nem jelennek meg. helyettük egy hibaüzenet: “ismeretlen hiba”.Arra gondoltam, hogy ha leszedem a plugint ftp-n akkor megoldódhat a probléma, vagy kompletten a “wp-admin” mappát kellene újra felraknom?

Ti találkoztatok már ilyennel? Ha igen, hogy sikerült megoldani?

Válaszotokal előre is köszönöm!

Az “Ismeretlen hiba” az utóbbi időben nagyon sokszor előjött nálam is szervertől függetlenül, de csak bejegyzés írásának automatikus mentésekor.Első körben csak a plugint töröld ftp-n, de az is elég, ha csak a könyvtárát átnevezed…

Sikerült kikapcsolnom és még csak törölnöm sem kellett semmit! Hála a jó égnek.

Egy SQL kérést futattam le phpMyAdminban és kikapcsoltam. Esetleg másnak is jó lehet, úgyhogy beteszem ide is a parancsot!UPDATE wp_options SET option_value = ‘’ WHERE option_name = ‘active_plugins’;Köszönöm a segítséget, valószínüleg az is megoldotta volna, csak most melóhelyen vagyok és nincs ftp hozzáférésem, ezért keresgéltem még egy picit.

hát igen, egy ftp-n törlés picinykét egyszerűbb az emberfiának, mint sql parancsot futtatni! :wink:

Nekem dettó ugyanez a problémám a Sexybookmark-kal. Többször próbáltam, mindig erre lyukadtam ki. Aztán fogom szépen a plugin könyvtárban és átnevezem a telepítési könyvtárát és vissza is jött az admin felületem.Mindenesetre valamit ír a fejlesztő arról, hogy biztos egyedileg fejlesztett wordpress sablont használok, amiben a CSS kezelések ütköznek a pluginjával. Hát az biztos, hogy nem általános sablon van a motoron. :slight_smile:Tud valaki megoldást?Köszönet!