servage.net

Ahaaa, ok! sry

ismeri valaki ezt a szolgáltatót?

Én a hazai iparban bízok.

igen, hasznaltam egy evig

jok vegulis, de nagy latogatottsagu oldalt a napi 400 000res hit miatt nem ajanlok ra

amugy nagyon jo a szolgaltatas, gyors szupport es olcsoak (plusz egy ingyen domain)

Török Zoltán wrote:

igen, hasznaltam egy evig

jok vegulis, de nagy latogatottsagu oldalt a napi 400 000res hit miatt nem ajanlok ra

amugy nagyon jo a szolgaltatas, gyors szupport es olcsoak (plusz egy ingyen domain)

engem a sebesség miatt érdekelne mert játék demókat és kiegészítőket meg ilyesmit szeretnék felrakni. Egyébként hol vannak a szerverei? mert láttam németeknél is meg olaszoknál is.

charlie wrote:

Én a hazai iparban bízok.

Én meg a külföldiben. Az elmúlt 10 évben volt már nekem minden. prémium tárhely, olcsó tárhely, saját szerver, virtuális szerver stb... csak a bajom volt minddel. Hol a szupport volt szar, hol a rendszergazda, hol azt éreztem, hogy lopják a cuccaimat, ötleteimet stb... több 100e ft-os szívások után most fizetek kemény 25 dollárt havonta egy amerikai cégnek és semmi bajom, maximális odafigyelést kapok. 24 órás ügyfélszolgálat. Nekem ez kell.

De persze biztosan van itthon is tökéletes szolgáltató.

ne kezdjük megint a hazai/külföldi vitát. múltkor is szétoffoltunk egy topikot vele… :rolleyes:

Patai László wrote:

Én meg a külföldiben. Az elmúlt 10 évben volt már nekem minden. prémium tárhely, olcsó tárhely, saját szerver, virtuális szerver stb... csak a bajom volt minddel. Hol a szupport volt szar, hol a rendszergazda, hol azt éreztem, hogy lopják a cuccaimat, ötleteimet stb... több 100e ft-os szívások után most fizetek kemény 25 dollárt havonta egy amerikai cégnek és semmi bajom, maximális odafigyelést kapok. 24 órás ügyfélszolgálat. Nekem ez kell.

Én egy végnél kötöttem ki évekkel ezelőtt, és teljesen meg vagyok velük elégedve. Mindenem ott van, jó a support (24h-s mondhatni, igaz nem telefonon, de az pl. nekem előny), nem fintorognak ha egyedi kell, nincs teljesítmény probléma, stb. Ha valaki érdekel leírom a céget (amúgy nem nehéz kitalálni, mivel mindenem ott megy ;) )

Igen, de nyilván másképpen kezelnek téged Charlie, hiszen ott dolgozol nem?! :slight_smile: Szóval nem egy tipikus ügyfél vs. szolgáltató kapcsolat.

'Patai wrote:

Igen' date=' de nyilván másképpen kezelnek téged Charlie, hiszen ott dolgozol nem?! :) Szóval nem egy tipikus ügyfél vs. szolgáltató kapcsolat.[/quote']

nem, ahol a tárhelyeim vannak, velük semmilyen munkakapcsolat nem volt, személyesen se ismerem őket, stb. (én a Dotrollnél dolgozom, itt extrat kezelik, más tárhely szolgáltatás nincs)

tehát ez ügyfél kapcsolat (persze, tipikus nem, mivel sok oldalt vittem oda, nekem is sok van, és évek óta stabil vevőjük vagyok, stb.)

en meguntam a berelgetest

ratettem 100 megabitre egy kis szervert es csoki dddddd;

Magyar tárhelyek közül melyik jó wordpress-hez?

enyem ((=

nálam is lehet ilyet :slight_smile:

Szinte mindegyik magyar, fizetős, komolyabb tárhelyszolgáltató kiváló a WordPress futtatásához, mivel olyan extra, szélsőséges igénye nincs. Amit nagyon meghálál, az a korrekt szerverbeállítások (és melyik progi ne lenne hálás érte?), és ami a gazdit megnyugtatja, az a korrekt támogatás.

Óvakodni kell a sufnituningtól.

Az én tárhelyszolgáltatómat is meleg szívvel ajánlom. :slight_smile:

De jó hogy mindenki tárhelyszolgáltató is.

És ki készít pólókat?:):):slight_smile:

Bocsi, én nem vagyok tárhelyszolgáltató. Én azt a tárhelyet ajánlom, ahol az én oldalaim egy része van. :slight_smile:

en keszitek polokat ha eppen olyanom van es megeri ddddd;