Elkészült és egyre aktívabb SEO blogunk.
Várjuk minden szakmabeli, a témában érintett és érdeklődő hozzászólását, véleményét, kritikáját, jobbító javaslatait.
http://seo-hungary.com
Üdv: Péter
A single template-ben a “Tags” nincs magyarítva
Minek a LinkedIn logo és link a sidebarban, ha nem vagytok tagok? (legalább is a link a főoldalra megy, nem valakinek a profiljára)
Köszönöm az észrevételeket.
A Tag magyarosítását nem tartottuk fontosnak. Aki szakmabeli, vagy érdeklődik a téma iránt, annak nem hiszem, hogy ez problémát okoz. Illetve több cikkben is megmagyarázzuk a jelentését.
A Sidebar linkekkel kapcsolatban köszönöm a jelzést, ez elmaradt, de még tegnap módosítottam is a linkeket.
Ez így marhaság... akkor ne magyarítsd a sidebarban sem a címkefelhő fölött!
Én szakmabeli vagyok - amikor nyelvről van szó: vagy következetesen magyar "címkét" használsz vagy következetesen angol "tag"-et. Következetes = a kulcsszó.
(Ha "várjátok a kritikát" - akkor ne vitatkozz minden megjegyzéssel!)
A kapcsolat link nem működik, eggyel több “h” betű van az elején.
@Moshu
Hejj, de hamar vitatkozásnak vetted a válaszom. Érdekes, hogy a “Home” meg nem zavar senkit. Mondjuk az tuti, hogy azt nem fordítanám mondjuk arra, hogy “Haza”.
És azt sem fordítottuk le, hogy Social Media, mert csak egy erőltetett dolog lenne a végeredmény. És még egy csomó mindent…
Nyelvi következetesség szerint lehet, hogy indokolt lenne a Tag fordítása. Utólag viszont már nem érdemes babrálni a blog címsorait. Ãgy szerintem ez most így marad.
És nem úgy válaszoltam, hogy haggyá’ békén, így szerintem nem jogos a “marhaság”. A “várjuk a kritikát” pedig nem azt jelenti, hogy azonnal meg is kell fogadni mindent.
Ettől függetlenül köszönöm a kritikát.
Üdv: Péter
Köszönöm, javítottam a linket. Máris kapcsolatba lehet velünk lépni!
Egyetértünk, hogy nem mindig és mindent lehet lefordítani.
Ami engem zavart (következetlenség gyanánt), hogy ha belenézek egy cikkbe, pl.
http://seo-hungary.com/2008/12/social-media-marketing-smm-es-social-media-optimalizalas-smo/
balra nézve (cikk alatt) Tags, jobboldalt pedig (sidebarban) Címkék… pedig ugyanarról szólnak. Ha akár angol, akár magyar mindkét helyen, akkor “következetes”
Ãhááá, most már megvan, hogy mire gondoltál. OK, teljesen igazad van! Köszönöm.