Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van,hogy feltettem a WP-t,és nem úgy néz ki ahogy neki kellene,mert régebben is feltettem már,de emlékeim szerint nem ilyen volt 
http://kepfeltoltes.hu/100607/N_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
aztán a másik,hogy ugye ez nem ilyen,de aztán bármire rákkattintok (Magunkról,2010. Ãprilis, Stb.) ezt az üzenetet kapom:
http://kepfeltoltes.hu/100607/N_vtelen4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szal aki tudnak nekem tanácsot adni [megjegyezném,hogy én csak használni szeretném a kész oldalam,a fájlokba nem tudom mit és hogyan kell átirnom,ezért csak olyanokat kérek rá,akik tudnak türelmesen segiteni :)]
Előre is köszi a segitséget 
Türelmesen segíteni…
Nézd, amig te nem vagy hajlandó alap dolgokat magadtól kideríteni, addig szerintem meglehetősen önző dolog elvárni másoktól, hogy fényesre nyalják a segged, csak úgy jófejségből.
Másrészt ATW-re csak öngyilkosok, és a nagyon bátrak telepítenek WP-t.
De, ha mindeképpen ott akarod használni, akkor a permalink struktúrát állítsd át az alapértelmezettre.
Az adatbázisban pedig nézd meg, hogy a home_url és a site_url értékek a wp_options táblában a megfelelő helyre mutatnak-e, mert ez szokott lenni az első számú gond atw-n, telepítés után.
köszi a választ,és látom kicsit nyersen irhattam,mert kicsit ideges lettél ettől,amiért bocsi 
és mivel te is tudod,hogy tök kezdő vagyok,ezért azt szeretném megkérdezni,hogy te mint hozzá értő, mire irjam át az értéket,mert ha minden igaz,akkor magtaláltam,és ezek vannak ott beirva 
if ( !defined( ‘WP_SITEURL’ ) ) $whitelist_options[‘general’][] = ‘siteurl’;
if ( !defined( ‘WP_HOME’ ) ) $whitelist_options[‘general’][] = ‘home’;
remélem erre gondoltál,és legalább ezt sikerült megtalálnom 
ne haragudj,hogy tényleg ennyire segg hülye vagyok hozzá,de a múltkorinál nem én telepitettem fel amikor müködött 
vagy ha tudsz más ingyenes tárhelyet,ahol nem kell ennyit bénáznom vele,hanem telepítés után már használatra kész,akkor szivesen fogadom a tapasztaltak tanácsát 
Nekem csak arra kellene “egyenlőre” az oldal,hogy leadjam a suliba a kész,müködő weblapot 
köszi szépen mégegyszer,és bocsi,hogy ennyire nem értek hozzá,és elveszem a magyarázással az időd 
szia Joci88!
ha tudsz egy kicsit angolul, akkor ingyenes a 000space.com és a 000webhost.com.
de ha nem szeretnél a kódokban turkálni, hanem csak használni szeretnél egy működő WP-t, akkor miért nem regisztrálsz egyet a wordpress.com-on? ott nem kell beleirkálni sehova - nem is lehet -, viszont igy el se lehet rontani semmit 
azt nem. de ha valakinek megtetszik a használata, hátha evés közben jön meg az étvágya a kód turkálásra is