Segitsetek Légyszi :)

Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom van,hogy feltettem a WP-t,és nem úgy néz ki ahogy neki kellene,mert régebben is feltettem már,de emlékeim szerint nem ilyen volt :slight_smile:

http://kepfeltoltes.hu/100607/N_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

aztán a másik,hogy ugye ez nem ilyen,de aztán bármire rákkattintok (Magunkról,2010. Április, Stb.) ezt az üzenetet kapom:

http://kepfeltoltes.hu/100607/N_vtelen4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szal aki tudnak nekem tanácsot adni [megjegyezném,hogy én csak használni szeretném a kész oldalam,a fájlokba nem tudom mit és hogyan kell átirnom,ezért csak olyanokat kérek rá,akik tudnak türelmesen segiteni :)]

Előre is köszi a segitséget :slight_smile:

Türelmesen segíteni…

Nézd, amig te nem vagy hajlandó alap dolgokat magadtól kideríteni, addig szerintem meglehetősen önző dolog elvárni másoktól, hogy fényesre nyalják a segged, csak úgy jófejségből.

Másrészt ATW-re csak öngyilkosok, és a nagyon bátrak telepítenek WP-t.

De, ha mindeképpen ott akarod használni, akkor a permalink struktúrát állítsd át az alapértelmezettre.

Az adatbázisban pedig nézd meg, hogy a home_url és a site_url értékek a wp_options táblában a megfelelő helyre mutatnak-e, mert ez szokott lenni az első számú gond atw-n, telepítés után.

köszi a választ,és látom kicsit nyersen irhattam,mert kicsit ideges lettél ettől,amiért bocsi :slight_smile:

és mivel te is tudod,hogy tök kezdő vagyok,ezért azt szeretném megkérdezni,hogy te mint hozzá értő, mire irjam át az értéket,mert ha minden igaz,akkor magtaláltam,és ezek vannak ott beirva :slight_smile:

if ( !defined( ‘WP_SITEURL’ ) ) $whitelist_options[‘general’][] = ‘siteurl’;

if ( !defined( ‘WP_HOME’ ) ) $whitelist_options[‘general’][] = ‘home’;

remélem erre gondoltál,és legalább ezt sikerült megtalálnom :slight_smile:

ne haragudj,hogy tényleg ennyire segg hülye vagyok hozzá,de a múltkorinál nem én telepitettem fel amikor müködött :slight_smile:

vagy ha tudsz más ingyenes tárhelyet,ahol nem kell ennyit bénáznom vele,hanem telepítés után már használatra kész,akkor szivesen fogadom a tapasztaltak tanácsát :slight_smile:

Nekem csak arra kellene “egyenlőre” az oldal,hogy leadjam a suliba a kész,müködő weblapot :slight_smile:

köszi szépen mégegyszer,és bocsi,hogy ennyire nem értek hozzá,és elveszem a magyarázással az időd :slight_smile:

szia Joci88!

ha tudsz egy kicsit angolul, akkor ingyenes a 000space.com és a 000webhost.com.

de ha nem szeretnél a kódokban turkálni, hanem csak használni szeretnél egy működő WP-t, akkor miért nem regisztrálsz egyet a wordpress.com-on? ott nem kell beleirkálni sehova - nem is lehet -, viszont igy el se lehet rontani semmit :slight_smile:

Viszont wordpress.com on nem lehet felrakni saját sablont pl :slight_smile:

azt nem. de ha valakinek megtetszik a használata, hátha evés közben jön meg az étvágya a kód turkálásra is :wink: