Segítséget szeretnék kérni egy oldal megoldásával kapcsolatban

Sziasztok!



Azt szeretném kideríteni, hogy Wordpress-el tudok-e olyat csinálni mondjuk, hogy van egy adott oldal, amire ha a betegek regisztrálnak és bejelentkeznek, akkor látják azt amit az orvosa feltöltött neki mondjuk vizsgálati eredményt?

A másik pedig, hogy meg lehet-e oldani, hogy az orvos be tudjon lépni admin felületbe, kiválasztani a regisztrált beteget és megírni neki az eredményt, amit azután csak a beteg tud megnézni?



Valamint az orvos tudjon feltölteni új tartalmat (betegségek, új orvosok írásai) úgy, hogy az oldal szerkezetébe ne nyúljon bele…



Hogyan tudnám ezt megoldani, egyáltán lehetséges-e?



Előre is nagyon köszönöm a választ!

Nem szeretném leprogramozni, így a Wordpress mellett döntöttem.



Üdv,

Tamás

Helló!

Ez biztos, hogy megoldható WordPress-ben, de lehet, hogy programozásra is szükség lesz, kétlem, hogy lenne ilyen bővítmény készen.

Próbálj ki pár “support ticket” bővítményt, azok hasonló elven alapulnak, lehet, hogy valamelyiknek hasznát tudnád venni. Én legalábbis azokkal próbálkoznék először. Pl.

https://wordpress.org/plugins/wpsc-support-tickets/

http://wordpress.org/plugins/zingiri-tickets/

http://codecanyon.net/item/wp-awesome-support-responsive-ticket-system/4619686

Szia Balázs,

Teljesen kezdő vagyok a Wordpress-el, programozni most nem szeretném ezt az oldalt, mert az időm szűkös. Nem tudom mik ezek a ticket-ek és hogyen kezelhetném a felhasználó jogosultságokat, stb…



Tudnál picit részletesen segíteni?

Előre is köszönöm!

Üdv,

Tamás