Segítséget kérek S.o.S.!!!

Van egy pár általam indított weboldal a CJB-n. Tegnap óta, ha rámegyek az oldalakra, csak ennyit ír ki:Invalid query: Incorrect file format ‘freewebusers’Nem értem, mert ha bejelentkezek a WP-be, szerkeszteni is tudok és onnan meg is tudom nézni a lapokat, de ha az oldal nevét simán beütöm, akkor a fenti sor jön ki. Tehát fizikailag ott van a lap, csak éppen nem tudom elérni kívülről! Már írtam a szolgáltatónak is, de eddíg nem válaszolt senki és félek, nem is fog. Hátha itt van valakinek sejtése arról, hogy mi okozhatja a problémát??? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy át tudom-e vinni másik tárhelyre egy az egyben az oldalt, vagy kezdhetek mindent elölről???

Előre is köszi a válaszokat, üdv: Heni

Felejtsd el ezeket az ingyenes cjb, freeweb stb vackokat, egy wp-hez való tárterület meg domain egy évre már csak 6990 Ft, ennyit megér az ember hobbija nem? Ha üzleti célú a site, akkor meg pláne. nem az én cégem, nem reklám de én is tőlük veszem a tárhelyeket.Legalább 30 domaint vettem már tőlük. És jó és működik. Pont.

Irj egy mailt és küldöm a linket.

Áttudod vinni. Az adabázist phpmyadminban kiexportálod a file-kat ftp-n letöltöd. Új helyen ftp-n feltöltöd, az adatbázist beimportálod. A wp-config.php-t modosítod az új beállításoknak megfelelően és örülsz, (mint én amikor elküldted a képet, ezúton is köszönöm, nagyon szép) :slight_smile:

Kedves Garrotter! Nagyon aranyos és segítőkész vagy, de sajnos már sem ftp-n, sem az admin felületen nem tudok belépni a szerverre. Csak nézek, mint Rozi a moziban és nem értek semmit… Ha php myadminban beenged, és megcsinálom az exportot, bár halvány gőzöm sincs, hogyan kell, akkor sem tudok továbblépni… Azért, ha van valami ötleted, azt megköszönöm, de én már feladtam a reményt… (ha kell még hasonló japán stílusú háttérkép, szólj, van még pár db…) üdv: hencida

Ha be tudsz lépni phpMyadminba ott fel fogod fedezni, hogy van egy Export gomb…

Általában a default beállitások OK: exportáljon mindent (data és structure) file gyanánt.

Ez le kell töltsön egy .sql kiterjesztésű fájlt a gépedre.Ha ez megvan, a többi nem érdekes… WP fájlok, theme, pluginok stb. - minden ami fájl, az pótolható (remélhetőleg, pl. a sablonod megvan a gépeden)Szólj, ha sikerült az adatbázis elmentése.