Heló,
Problémám akadt, nem hiszem hogy jó helyre dobtam a témát de remélem gyors választ kapok!
Rakok össssze egy wp oldalt, meg egy forumot… (boci meghalt az “s” betűm!:D), elösször gondoltam a phpbbre a fórumnask de már a bbpressben gondolkodom… még van időm variálni… as lényeg, a weboldalak egy másik weboldal hostingján futnak… így az al domaint takarom egy “példa.com” domainnel… de amikor megnyitom mobilon a fedő domaint nem akaródzik a mobil nézetet előhívni…:sss
a kérdésem:
Hogyan tudnék előhívni egy ablakot a weboldal megnyitásákor, ami a Desktop/Mobil nézet kiválasztására szolgál??? mert ha desktop akkor marad a fedő domain/ ha meg mobil akkor meghívom az "oldalam.com/wordpress-t ezek csak példák próbáltam bemutatni mit is akarok…
vagy egyébb ötletek? megoldás?
WordPress cím (URL): www.oldalam.com/wordpress
Honlap cím (URL): www.oldalam.com/wordpress
ha ezeken állítottam eddig, akkor az oldal összezavarodot… de lehet ebben lessza megoldás csak még nem volt sok dolgom a wpvel!
PHP
Css megy ha kell…
Szia!
Kérlek kicsit informatívabb címet adj a fórum-témádnak máskor, hogy segíts másoknak is navigálni.
Rendben, bocsi…De nincs ötleted?
Már a kérdést sem értem.
Miért nem használsz egyszerűen responsive sablont, vagy mobile plugint? És akkor nem kell váltogatni, ha pc-n nézed, full verzió, ha mobilról, akkor mobil verzió.
A responsive sablon meg még egyszerűbb, egy oldal van, ami a megjelenítőhöz alkalmazkodik és kész.
Valamint felesleges mindent pluszegyezned, azzal nem a prioritást állítod.
Látom nem vagy webmester…
Van mobile sablonom… szóval az alap domain megnyitásákor arra áll a mobil böngésző… De használok 3 domaint ebből 2 csak úgynevezett cloack szóval köpeny ezzel rejtem a rendeset… és ez alatt nem ismeri fel a mobilnézetet… erre kell a megoldás… mivel, minden működik csak a mobil nézet nem ugrik be rá…
Inkább azt mondanám, hogy kicsit túl hektikusan fogalmaztál ahhoz, hogy érthető legyen a kérdés.
Van oka annak, hogy nem mappolod hanem cloakolod a domaint? A frame hajlamos tönkrevágni a megjelenítést vezérlő dolgokat.
az hogy több domain név is a birtokomban áll, a másik pedig hogy még nem akarok saját hostingot neki addig amíg nincs valamilyen látogatottság… bocsi hogy nem megdfelelő a fogalmazás csak sietni kell vele… De megoldottam egz popup-al amivel ha dektop-ra kattint az áll domain jön be hameg a mobilra akkor a rendes domain és kap mobilnézetet… Ahoz képest elég designosra sikerült! Még egy nagy problémám akadt az “ő” “ű” betűk kéne egy pontos leírás hogy melyik fájl hol mit… mert így még elég analfabétikusan állok a dologhoz jólenne valami konkrét segítség akár priviben weboldal címet is adok… hogy lássátok… a feltöltés megkezdéséhez kellene nagyon! Amúgy még 1-2 pugint telepítek és kész! Csak ez a karakter hibádzik…
Sziasztok!
Egy csillagász egyesület vagyunk, és szeretnénk egy honlapot. Letöltöttünk egyet, de rájöttünk hogy ehhez mi nagyon keveset tudunk.
Ha akadna valaki aki segítene nekünk megcsinálni nagyon boldogok lennénk.
üdv fod
Szerintem az Üzleti negyed/Munkát adok fórumban hozz létre egy új témát és lehetőleg legyél kissé specifikusabb, mert abból, hogy “szeretnénk egy honlapot”, nem sok minden derül ki…
http://kozosseg.wphu.org/forumok/forum/uzleti-negyed/munkat-adok
Sziasztok!
Én egy Virtue sablont használok, és azt hittem ez teljesen egy responsive sablon. Szinte minden úgy is működik, tehát, a webnézet és a mobil nézet is külön-külön úgy jön be ahogy kell, viszont a ha megosztok rajta egy pl. Youtube videót, az már nem látható jól mobil nézetben, és kicsúszik az oldalról! Mit lehet tenni ez ügyben?
Köszönöm előre is a segítséget!
A Virtue február 16-án frissült. Frissítetted?
Mutassál oldal URL-t és ránézéssel lehet, hogy látjuk a gondot; a demó oldal rendben megy mobilon is.
Nem tudtam a frissítésről.
A videót, ami kilógott, azóta levettem az oldalról.
A cím: http://bibliahangjakozosseg.hu. A főolalon volt.
A voltot nem látjuk, és nem tudunk ránézni, hogy mi lehetet(ett) a baj.
Úgy látom frissítetted azóta.
A demóban a videó video-post bejegyzés volt; ugye te is azzal próbáltad?
Én a saját Youtube-on megosztott videómat tettem fel, azzal próbáltam! A beágyazás-kódot illesztettem be oda.
Videó bejegyzés esetén (video-post) esetén - a Virtue sablonnál - a youtube, vagy vimeo beágyazó kódot nem a bejegyzés szövegmezőbe kell beilleszteni, hanem az alul lévő Post video box mezőbe.
A Post Options, és a Post summary résznél is legyen a Video kiválasztva.
A bejegyzésbe is be lehet illeszteni videót a szerkesztő YouTube gombjával, de akkor nem a beágyazó kódot kell megadni, hanem a gomb megnyitása után felugró ablakban a YouTube hivatkozást kell megadni, és azt is, hogy hány pixel széles, illetőleg magas legyen a videó megjelenítendő mérete.
Legjobb, ha a legutolsó (opcionális) mezőbe azt írod: 100%.
pl.: [kad_youtube url=“https://youtu.be/xHi1L0LgHFQ” maxwidth=100% ]
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem… A WP általános beállításokat frissítettem, és nem látszódott a WordPress URL, és a cím…És voltam olyan hülye, és késő éjjel van, és nyilván nem voltam magamnál ( most indítom, indítanám a webshopom a héten), hogy beírtam mégegyszer, pedig nem látszódott semmi, frissítettem, és persze a bóngészőben látom, hogy 2x írja be az URL-t, és kiírja: a weboldal nem érhető el! Ugye vmit tudok csinálni, tárhelyen, vagy vhol, mert megőrülök, ha nem!Kerlek segítsetek!
Köszi Zsófi
Több lehetőséged is van a site url címének utólagos megváltoztatására.
Minimális angol tudással a wp kódex lehet a segítségedre:
https://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL
Ezen az oldalon pedig magyarul van egy leírás:
http://wordpresskezdoknek.hu/wordpress-hogyan/weboldal-url-megvaltoztatasa.html