Segítség!!!

Heló,

Problémám akadt, nem hiszem hogy jó helyre dobtam a témát de remélem gyors választ kapok!

Rakok össssze egy wp oldalt, meg egy forumot… (boci meghalt az “s” betűm!:D), elösször gondoltam a phpbbre a fórumnask de már a bbpressben gondolkodom… még van időm variálni… as lényeg, a weboldalak egy másik weboldal hostingján futnak… így az al domaint takarom egy “példa.com” domainnel… de amikor megnyitom mobilon a fedő domaint nem akaródzik a mobil nézetet előhívni…:sss

a kérdésem:

Hogyan tudnék előhívni egy ablakot a weboldal megnyitásákor, ami a Desktop/Mobil nézet kiválasztására szolgál??? mert ha desktop akkor marad a fedő domain/ ha meg mobil akkor meghívom az "oldalam.com/wordpress-t ezek csak példák próbáltam bemutatni mit is akarok…

vagy egyébb ötletek? megoldás?

WordPress cím (URL): www.oldalam.com/wordpress

Honlap cím (URL): www.oldalam.com/wordpress

ha ezeken állítottam eddig, akkor az oldal összezavarodot… de lehet ebben lessza megoldás csak még nem volt sok dolgom a wpvel!

PHP

Css megy ha kell…

Szia!

Kérlek kicsit informatívabb címet adj a fórum-témádnak máskor, hogy segíts másoknak is navigálni. :slight_smile:

Rendben, bocsi…De nincs ötleted?:slight_smile:

Már a kérdést sem értem. :slight_smile:

Miért nem használsz egyszerűen responsive sablont, vagy mobile plugint? És akkor nem kell váltogatni, ha pc-n nézed, full verzió, ha mobilról, akkor mobil verzió.

A responsive sablon meg még egyszerűbb, egy oldal van, ami a megjelenítőhöz alkalmazkodik és kész.

Valamint felesleges mindent pluszegyezned, azzal nem a prioritást állítod. :wink:

Látom nem vagy webmester…:smiley:

Van mobile sablonom… szóval az alap domain megnyitásákor arra áll a mobil böngésző… De használok 3 domaint ebből 2 csak úgynevezett cloack szóval köpeny ezzel rejtem a rendeset… és ez alatt nem ismeri fel a mobilnézetet… erre kell a megoldás… mivel, minden működik csak a mobil nézet nem ugrik be rá…

Inkább azt mondanám, hogy kicsit túl hektikusan fogalmaztál ahhoz, hogy érthető legyen a kérdés. :slight_smile:

Van oka annak, hogy nem mappolod hanem cloakolod a domaint? A frame hajlamos tönkrevágni a megjelenítést vezérlő dolgokat.

az hogy több domain név is a birtokomban áll, a másik pedig hogy még nem akarok saját hostingot neki addig amíg nincs valamilyen látogatottság… bocsi hogy nem megdfelelő a fogalmazás csak sietni kell vele…:frowning: De megoldottam egz popup-al amivel ha dektop-ra kattint az áll domain jön be hameg a mobilra akkor a rendes domain és kap mobilnézetet…:slight_smile: Ahoz képest elég designosra sikerült! :wink: Még egy nagy problémám akadt az “ő” “ű” betűk kéne egy pontos leírás hogy melyik fájl hol mit… mert így még elég analfabétikusan állok a dologhoz jólenne valami konkrét segítség akár priviben weboldal címet is adok… hogy lássátok… a feltöltés megkezdéséhez kellene nagyon! Amúgy még 1-2 pugint telepítek és kész! Csak ez a karakter hibádzik…

Sziasztok!

Egy csillagász egyesület vagyunk, és szeretnénk egy honlapot. Letöltöttünk egyet, de rájöttünk hogy ehhez mi nagyon keveset tudunk. :frowning:

Ha akadna valaki aki segítene nekünk megcsinálni nagyon boldogok lennénk.

üdv fod

Szerintem az Üzleti negyed/Munkát adok fórumban hozz létre egy új témát és lehetőleg legyél kissé specifikusabb, mert abból, hogy “szeretnénk egy honlapot”, nem sok minden derül ki… :slight_smile:

http://kozosseg.wphu.org/forumok/forum/uzleti-negyed/munkat-adok

Sziasztok!

Én egy Virtue sablont használok, és azt hittem ez teljesen egy responsive sablon. Szinte minden úgy is működik, tehát, a webnézet és a mobil nézet is külön-külön úgy jön be ahogy kell, viszont a ha megosztok rajta egy pl. Youtube videót, az már nem látható jól mobil nézetben, és kicsúszik az oldalról! Mit lehet tenni ez ügyben?

Köszönöm előre is a segítséget!

A Virtue február 16-án frissült. Frissítetted?

Mutassál oldal URL-t és ránézéssel lehet, hogy látjuk a gondot; a demó oldal rendben megy mobilon is.

Nem tudtam a frissítésről.

A videót, ami kilógott, azóta levettem az oldalról.

A cím: http://bibliahangjakozosseg.hu. A főolalon volt.

A voltot nem látjuk, és nem tudunk ránézni, hogy mi lehetet(ett) a baj.

Úgy látom frissítetted azóta.

A demóban a videó video-post bejegyzés volt; ugye te is azzal próbáltad?

Én a saját Youtube-on megosztott videómat tettem fel, azzal próbáltam! A beágyazás-kódot illesztettem be oda.

Videó bejegyzés esetén (video-post) esetén - a Virtue sablonnál - a youtube, vagy vimeo beágyazó kódot nem a bejegyzés szövegmezőbe kell beilleszteni, hanem az alul lévő Post video box mezőbe.

A Post Options, és a Post summary résznél is legyen a Video kiválasztva.

A bejegyzésbe is be lehet illeszteni videót a szerkesztő YouTube gombjával, de akkor nem a beágyazó kódot kell megadni, hanem a gomb megnyitása után felugró ablakban a YouTube hivatkozást kell megadni, és azt is, hogy hány pixel széles, illetőleg magas legyen a videó megjelenítendő mérete.

Legjobb, ha a legutolsó (opcionális) mezőbe azt írod: 100%.

pl.: [kad_youtube url=“https://youtu.be/xHi1L0LgHFQ” maxwidth=100% ]

Sziasztok!

Segítségre volna szükségem… A WP általános beállításokat frissítettem, és nem látszódott a WordPress URL, és a cím…És voltam olyan hülye, és késő éjjel van, és nyilván nem voltam magamnál ( most indítom, indítanám a webshopom a héten), hogy beírtam mégegyszer, pedig nem látszódott semmi, frissítettem, és persze a bóngészőben látom, hogy 2x írja be az URL-t, és kiírja: a weboldal nem érhető el! Ugye vmit tudok csinálni, tárhelyen, vagy vhol, mert megőrülök, ha nem!Kerlek segítsetek!

Köszi Zsófi

Több lehetőséged is van a site url címének utólagos megváltoztatására.

Minimális angol tudással a wp kódex lehet a segítségedre:

https://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL

Ezen az oldalon pedig magyarul van egy leírás:

http://wordpresskezdoknek.hu/wordpress-hogyan/weboldal-url-megvaltoztatasa.html