Segítség

Kedves Szerkesztők!Nagyon megtetszett nekem az oldalon uralkodó légkör, illetve a szerkesztők elhivatottsága. Szívesen részt vennék az oldal szerkesztésében én is ( pontosabban a support-ban). Miben tudok segíteni nektek?Üdvözlettel:András

Kedves András!Köszönjük szépen, élnénk a lehetőséggel. Szívesen vesszük további szakemberek segítségét a fórumban.

A fórumba válaszolgatás szerintem a legjobb segítség. :slight_smile: Vagy tévednék? Ha kell, én is szívesen segítek.

Patai Laci már megköszönte, tehát, mégegyszer nem kell megköszönnöm. :slight_smile: :slight_smile:Syska abszolút a lényeget mondta el: legnagyobb segítség a “bajba jutottnak”, ha minél gyorsabban, minél közérthetőbben elmondja egy szakértő, vagy az, aki már átesett hasonló dolgon, hogy hol és hogyan kell keresni a megoldást.

Nem felépíteni a kérdező helyett az elképzelt honlapot, hanem eszközöket adni a kezébe, iránytűt adni az eltévedettnek. :wink:Minden hasonló felajánlást szívesen fogadunk, minden segítőkész emberkének nyitva a Fórum.Rengeteg más módja is akad a segítségnek: pl. ott van a Glottpress, ahova egyetlen ingyenes regisztrációt követően bármikor be lehet csatlakozni. Öt-tíz sor fordítása is hatalmas segítség.

Vagy, ha elkészítettél magadnak egy sablon, vagy egy bővítmény fordítását - tedd közzé, hadd élvezze más is, a munkád gyümölcsét.Találsz egy jó kis cikket, egy frappáns megoldást: ne habozz, tedd közzé, vagy küld el nekünk, hogy közkincsé tehessük.

Így lesz! :slight_smile: Boldog új évet nektek!