Segítség sablon beállításában

Sziasztok!Abban szeretnék segítséget kérni, hogy az alábbi linken látható sablont hogyan tudom elkészíteni a live preview mintájára:

http://www.templatemonster.com/demo/53592.htmlSzeretném, ha a linken látható módon jelenne meg, és inkább csak a tartalomfeltöltéssel kellene foglalkozni.Aki segít, annak elküldöm a letöltőlinkjét ennek a szép sablonnak (mezőgazdaság) :slight_smile:Előre is köszi!Zsolti

Sample data-t importálj.

Segítenél benne?

Kedves Zsolt!Ez egy Közösségi Támogatói Fórum a WordPress kezeléséhez, gondozásához, nem adok-veszek hirdetési felület.A 75 dollár egy felhasználást engedélyező vásárlás, vagyis, ha ennyiért megvásárolod, akkor arra kérsz valakit, hogy ingyen csinálja meg a beállításokat (jogszerűen már nem használhatja ezt a sablont).Nincs ezzel gond, itt az esetek 99 %-ban ingyenesen segítünk egymáson, a saját szabadidőnkben. De akkorr, azt kell kérni. Vagy, a “Munkát adok” rovatban pénzért is meg lehet hirdetni. ((Az adott letöltési hivatkozást követve látható, hogy 299 dollárért ajánlják a teljes, komplett kivitelt.

(Véleményem szerint ezért a sablonért a 75 dollár soknak tűnik, a 374 meg depláne… :wink: )Feltehetően (ennyi pénzért illik is) adnak hozzá egy mintaállományt, amelyet a sablon telepítést követően, általában egy-két kattintással, szintén fel lehet telepíteni, majd a utómunkákat saját elképzelés szerint lehet végezni.

Elnézést kérek, új vagyok még itt.

Jobban utánajáraok, megpróbálom megoldani a meglévő anyagokból.