Segítség! Nem tudok belépni az admin felületre

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/valami/public_html/wp-config.php:1) in /home/valami/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876
```<br />
<b><br />
</b><b></b><br />
<br />
Ezt a hibaüzenetet írja ki amikor a <strong>wp-admin</strong> felületre belépnék.<br />
<br />
Van valakinek ötlete, mert nekem nincs.<br />
Az oldal egyébként működik.<br />
<br />
Előre is köszönöm a segítséget!

http://blog.wphu.org/2010/12/30/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/

Köszönöm Farkas Győző !

Működik a dolog. A pánik hangulatban teljesen elfelejtkeztem erről a dologról. Pedig már volt rá példa, hogy ilyenbe futottam, csak nem a wordpressben, hanem más php alkalmazás használatakor.

A megoldás tehát: egy teljesen új wp-config.php fájl létrehozása a wp-config-sample.php fájlból.

A hiba oka az lehetett, hogy más adatbázisokra csatlakozandó gépelgettem, commentelgettem a felh. nevet, stb. és valamilyen nem kívánatos karakter került, maradt a fájlban, ami nem látszik a szerkesztőben.

A tanulsága a dolognak, hogy érdemes egy klón oldalt futtatni egy klón adatbázissal, mert így tudtam némi káromkodás után tovább dolgozni. Volt mindenből backup.

Végső megoldás pedig a fenti. :sunglasses: