Segítség! Nem minden bejegyzéshez lehet hozzászólni

Üdv!



Már nagyon vérszemet kaptam, hogy nem minden bejegyzés, oldalak alján látható a hozzászólás lehetősége, pedig engedélyezve van. Az már csak annál pikánsabb, hogy valahol megjelenik ez a lehetőség, valahol meg nem. Eléggé irritáló. A fájlokat nem írtam felül, de amióta megvan a WordPress-em, azóta ez van. Talán ha van 2 hete, hogy frissítettem az új verzióra. Én már vérszemet kaptam az egésztől. Ma telepítettem a Jetpacket, és bekapcsoltam a hozzászólás lehetőségét (bejelentkezés facebook, egyéb közösségek segítségével), és az sem használt. Több témával is kipróbáltam, hogy ez a helyzet-e, de sajnos ez. Tudna valaki egy megoldás mondani? Teljesen le vagyok blokkolva. A válaszaitokat köszönöm.

A Beállítások -> Interakció menüpont alatt az alapértelmezett működést lehet beállítani, de a hozzászólást minden egyes oldalnál/bejegyzésnél külön-külön engedélyezni/tiltani lehet.

Érdemes ellenőrizni, hogy mi a különbség ott ahol megjelenik a komment és ott ahol nem (pl. bejegyzés formátum, oldal sablonminta, …), illetve jó volna tudni, hogy milyen sablont használsz.